Μαρία Σολωμού: Στήριξε Συνατσάκη και πέταξε σπόντες για Κουτσελίνη – «Μπορεί να έχει γίνει πιεστική» (video)

«Μετά από 9 χρόνια, πως προέκυψε να γίνει θέμα κάτι τέτοιο;»

5ea8ec97 maria solomou

Κόντρα από το πουθενά στη showbiz είχανε Μαίρη Συνατσάκη και Ζήνα Κουτσελίνη, όταν και η δεύτερη αναφέρθηκε σε μερικές ατάκες της πρώτης και του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είχαν ακουστεί πριν από 9 χρόνια, κάνοντας το θέμα τις τελευταίες ημέρες.

Αμέσως η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με αποτέλεσμα η κόντρα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και αρκετές εκπομπές να ασχολούνται με αυτή.

Μάλιστα σχετική ερώτηση έγινε και στη Μαρία Σολωμού η οποία υπερασπίστηκε την φίλη της Μαίρη Συνατσάκη και πέταξε σπόντες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας ότι ξέρει η κ. Κουτσελίνη πως να πει κάτι να βγει juicy.

Πιο αναλυτικά η Μαρία Σολωμού ανέφερε

«Δεν το άκουσα και δεν το είδα ακριβώς, έχω ενημερωθεί για λίγα πράγματα. Μια ερώτησή μου είναι: γιατί τώρα όλα αυτό; Μετά από 9 χρόνια, πως προέκυψε να γίνει θέμα κάτι τέτοιο;

Το μόνο που έχω να πω σίγουρα, επειδή τη Μαίρη την ξέρω προσωπικά. Είναι ένα παιδί η Μαίρη, που αν κάποιος ξέρει και ζει political correct και το εφαρμόζει στη ζωή του και δεν το έχει ως βιτρίνα, είναι η Μαίρη, Της Μαίρης δεν της πήγε ποτέ η τηλεόραση. Είναι τόσο καλή σε όλα τα άλλα που κάνει…

Δεν ξέρω γιατί ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι ένα κομμάτι, το οποίο δεν είναι η Μαίρη. Ξέρει η Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί είναι στη δουλειά τόσα χρόνια και έχει υπάρξει και η ίδια πίσω από τις κάμερες και μπορεί να έχει γίνει πιεστική, τι πάει να πει να βγει κάτι πιο juicy.

Πριν 10 χρόνια ήταν διαφορετικά. Αλλά και πάλι δεν βρίσκω κάτι το οποίο να είναι τόσο έντονο που να το ανασύρεις μετά από χρόνια. Αν σου πω εγώ τι κρατημένα έχω… Γιατί να γίνει αυτό τώρα και με ένα άτομο που δεν έχει να του προσάψει κανείς κάτι για τους τρόπους του; Είναι ένα παιδί που δεν έχει κακία μέσα του.

Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς που καθόμαστε και είμαστε μπροστά στις εκπομπές ή στα πάνελ, κατά καιρούς τι έχει πει το στόμα μας. Επειδή η κυρία Κουτσελίνη είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, οπωσδήποτε το αντιλαμβάνεται αυτό το πράγμα.

Δεν μου κάνει εντύπωση να με πιάσει κάποιος στο στόμα του εμένα, και τώρα με πιάνουν και βρίζουν… Ειδικά για τη Μαίρη όμως το λέω, γιατί είναι ένα παιδί που δεν προκαλεί και δεν έχει κακία μέσα του. Δε το λέω γιατί τη συμπαθώ, αλλά γιατί έτσι είναι».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

6123787

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετοιμαστεί κείμενο, το οποίο αύριο, στην πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα…

Κύπρος: Απίστευτος σκοταδισμός – Απέσυραν παιδικό βιβλίο απ’ τα σχολεία το οποίο έδειχνε τα είδη οικογένειας που υπάρχουν

Κύπρος

Κύπρος: Απίστευτος σκοταδισμός – Απέσυραν παιδικό βιβλίο απ’ τα σχολεία το οποίο έδειχνε τα είδη οικογένειας που υπάρχουν

Απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο μετά την απόσυρση βιβλίου

Εύρημα 13ου αι. π.Χ. στην Αίγινα: Σκελετός μωρού με σύνδρομο Down – Φορούσε ένα περίτεχνο περιδέραιο (Εικόνες)

aig3

Εύρημα 13ου αι. π.Χ. στην Αίγινα: Σκελετός μωρού με σύνδρομο Down – Φορούσε ένα περίτεχνο περιδέραιο (Εικόνες)

Βρέθηκε σε ανασκαφή στον μυκηναϊκό οικισμό κοντά στο χωριό Λαζάρηδες, φορώντας ένα περίτεχνο περιδέραιο που…