Newsroom

Newsroom

Μαρία Πολύζου: Έκανα δυο απόπειρες αυτοκτονίας – Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω (video)

Εξομολόγηση σοκ της Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου - «Σκοπός να πείσω κάθε κορίτσι κάθε κορίτσι που βιώνει το ίδιο, να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να μιλήσει»

5185224

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου, σχετικά για το μαρτύριο που βίωνε από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος τη βίαζε από την ηλικία των 11-12 χρονών.

Μέσα από τα αποσπάσματα του βιβλίου της που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η ίδια δήλωσε ότι εξαιτίας του παιδικού της μαρτυρίου, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές, ενώ ανέφερε πως έχασε τον εαυτό της, θεωρώντας πως είναι ένα μηδενικό.

Αναλυτικότερα, η μαραθωνοδρόμος αναφέρει στο βιβλίο της ότι:

«Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Είχε μαύρα μούσια που τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11 έως 12 ετών με βίαζε. Από τότε που τα έκανε όλα αυτά, έπεσα σε μία κατάμαυρη άβυσσο. Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω. Πολύ γρήγορα από τότε που ξεκίνησε αυτή η βρωμιά προσπάθησα να φύγω από εκείνο το σπίτι και ας ήμουν τόσο μικρή και δεν είχα πού να πάω» 

«Προτίμησα να μένω στον δρόμο από το να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν γονιό που με κακοποιούσε συνέχεια, οπουδήποτε, οποτεδήποτε» σημειώνει.

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική μαρτυρία της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου:

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…