Για την πορεία της και το τηλεοπτικό σκηνικό μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με συνέντευξη στη εκπομπή «Το ‘χουμε» και στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.
Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ σχολίασε το καινούριο «Καλημέρα Ελλάδα» στην μετά Παπαδάκη εποχή, εκφράζοντας κάποιες ενστάσεις τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να κρατήσουν τον ίδιο τίτλο.
«Να σου πω την άποψή μου; Αυτός είναι ένας τίτλος. Δεν νομίζω όμως ότι αυτή είναι η ουσία, αν με ρωτάς. Αλλά μοιραία, το να υπάρχει αυτή η σκιά του “Καλημέρα Ελλάδα” αδικεί τον οποίο συνάδελφο καλείται αυτή τη στιγμή να αντικαταστήσει -γιατί είναι αντικατάσταση- όταν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε Γιώργο Παπαδάκη επί 34 χρόνια. Ο επόμενος που θα έρθει έχει μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. Τους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Μακάρι να πάνε όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους», δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Στη συνέχεια μίλησε για τον Άρη Πορτοσάλτε και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται συχνά τονίζοντας: «Δεν έχω εισπράξει να επηρεάζεται ο Άρης Πορτοσάλτε από τα αρνητικά σχόλια. Η άποψή είναι πως άλλο είναι να κάνεις κριτική – και σκληρή- και άλλο να το κάνουμε ζούγκλα. Δεν γίνεται να το κάνουμε ζούγκλα».
«Δεν θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας βλέπουν τώρα δίνουν δεκάρα για το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα κομμάτι της έκθεσης, αλλά ποτέ δεν είχα δώσει δικαιώματα για αυτά, είτε τα καλά είτε τα αρνητικά», σημείωσε σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε επίσης:
Διάρρηξη σε live μετάδοση στα Άνω Πατήσια: Δημοσιογράφος σταμάτησε ληστή
Άδωνις για Ρούπο: «Οι υποκριτές αριστεροί ήθελαν την απόλυση Πορτοσάλτε»
Τέμπη: Πολίτης καταγγέλλει προσαγωγή γιατί σχολίασε δημόσια την άρνηση εκταφής στους γονείς
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια