Μαργαρίτης Σχοινάς στη θέση του Μητσοτάκη; «Βόμβα» από Κουρτάκη και «Παραπολιτικά»

Φωτιές στο Μαξίμου βάζει ο... «Πράκτωρ Π»

4857693

Η σχέση του Γιάννη Κουρτάκη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι γνωστό πως χαρακτηρίζεται από μια διπλή στρατηγική.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» μέσα από τα μέσα που ελέγχει, ή θα αποτελεί τον πιο πιστό και γραφικό στρατιώτη της κυβερνητικής πολιτικής ή στον αντίποδα, θα πετάει καρφιά και θα στοχοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα για να ασχοληθούν λίγο παραπάνω μαζί του. 

Και στις δύο περιπτώσεις η απόλυτη εξάρτηση του εκδότη από το σύστημα Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από καταγεγραμμένη. 

Με σημερινό δημοσίευμα όμως μέσα από τα parapolitika.gr, ο Κουρτάκης κάνει κάτι που δεν έχει τολμήσει ξανά. Για πρώτη φορά βάζει ζήτημα για τον ίδιον τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον διάδοχο του σημερινού πρωθυπουργού.

Και το όνομα αυτού… Μαργαρίτης Σχοινάς!

Προφανώς, για να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις που δεν θα γίνεται να καμφθούν και να αμβλυνθούν αργότερα, μέσα στο δημοσίευμα γίνεται και το απαραίτητο λιβανιστήρι στον Κυριάκο, μόνο που αυτή η πρακτική ουσιαστικά καθιστά πιο «ύποπτη» τη στόχευση του συγκεκριμένου άρθρου.

«Το τελευταίο διάστημα, ενόψει των εκλογών με απλή αναλογική, έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα σενάρια. Τα περισσότερα εστιάζουν στο ενδεχόμενο να προκύψει μια κυβέρνηση συνεργασίας, κάτι που δεν σκέφτεται ούτε για πλάκα ο Μητσοτάκης.

Απολύτως λογικό, από τη στιγμή που στη δυσκολότερη καμπή της κυβέρνησής του προηγείται με 11-13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κινείται σταθερά πτωτικά.

Πάντως, στην περίπτωση που τεθεί θέμα ενός ευρύτερου σχήματος, αφήνω εδώ ένα όνομα για να υπάρχει: Μαργαρίτης Σχοινάς. Ναι, αυτό του νυν επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, που χρόνο με τον χρόνο κατακτά ολοένα και μεγαλύτερες θέσεις.», γράφει αναλυτικά ο «Πράκτωρ Π».

Για τα ιστορικά «μπουκέτα» με τον Γκάλη μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ήρθαν και μας μάζεψαν – Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας»

bane galis5

Για τα ιστορικά «μπουκέτα» με τον Γκάλη μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ήρθαν και μας μάζεψαν – Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής μίλησε για το επεισόδιο που είχε με το Νίκο Γκάλη το 1991

Στέλιος Ρόκκος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του – «Η θάλασσα τέλειωσε για μένα» (video)

Ρόκκος

Στέλιος Ρόκκος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του – «Η θάλασσα τέλειωσε για μένα» (video)

«Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει», ανέφερε ο Στέλιος…