Marca: Ο Μπαρτομέου ενημέρωσε τον Βαλβέρδε ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα

Ραγδαίες, όπως αναμενόταν μετά την απώλεια του ισπανικού σούπερ καπ, οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα με την έκτακτη συνάντηση κορυφής να είναι σε εξέλιξη, ενώ πριν καν αυτή τελειώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται παρελθόν.  

800 3

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η ισπανική εφημερίδα Marca, o Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ενημέρωσε ήδη τον Βαλβέρδε για τη λύση της συνεργασίας τους – Μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση, ενώ παραμένει ανοικτό το ποιος θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα υπάρχει  σύσκεψη σε εξέλιξη που ξεκίνησε στις 16:30 ώρα Ελλάδας μετέχουν ο πρόεδρος Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και τα υπόλοιπα 18 μέλη του συμβουλίου καθώς και οι Όσκαρ Γκράου (διευθύνων σύμβουλος), Ερίκ Αμπιντάλ (τεχνικός διευθυντής), για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον Βαλβέρδε.

Όπως αποκαλύπτει όμως η Marca ο Μπαρτομέου πριν ξεκινήσει η σύσκεψη είχε ήδη ενημερώσει τον «Τσινγκούρι» ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Λίγο μετά τις 19:00 η σύσκεψη διεκόπη προσωρινά με τους Αμπιντάλ, Γκράου να αποχωρούν από την αίθουσα και οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή τη στιγμή τα μέλη του συμβουλίου αξιολογούν τις προτάσεις (που κατέθεσαν οι Αμπιντάλ, Γκράου) για τους πιθανούς διαδόχους με τα ονόματα των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κίκε Σετιέν να είναι στην κορυφή ενώ ως αουτσάιντερ παρουσιάζεται ο Γκαρθία Πιμιέντα, προπονητής της 2ης ομάδας των Καταλανών.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…