Newsroom

Newsroom

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η offshore της γιαγιάς και ο μισθός της μοιρασιάς, στο Documento

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τον ερευνούν ξανά για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για τις καταγγελίες του πιο στενού συνεργάτη του που τον εμφανίζει να απαλλοτριώνει το 60% της μισθοδοσίας υπαλλήλου του στο Ευρωκοινοβούλιο. Με… προκαταβολικό εξώδικο απαντά ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

58fb55661dc5244a4d8b45cc

-Μιχάλης Σάλλας: Η αποκαθήλωση του υπόλογου τραπεζίτη. Νέα στοιχεία για τις δυο κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί τον παρηγόρησαν την εβδομάδα των προσωπικών του παθών.

-Γαλλία: Από τον δικομματισμό στο άγνωστο εν μέσω πυροβολισμών. Σήμερα ο πρώτος γύρος των πιο αμφίρροπων προεδρικών εκλογών στο φόντο των σκανδάλων και της τρομοκρατίας.

-Αποκάλυψη: Κόλπο γκρόσο από golden boys με υψηλές αποζημιώσεις. Καταγγελίες για τον Κ. Μποτόπουλο και το νομικό σύμβουλο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου.

-Γιατί δανειστές και ΕΚΤ σφυρίζουν κλέφτικα για τα 25 δισεκατομμύρια που δικαιούται η Ελλάδα

-ΝΔ: Γιατί ο Κυριάκος θυσίασε την Παπακώστα για χατίρι του Άδωνη. Ακροδεξιό τανγκό του προέδρου εν όψει της Εξεταστικής για την Υγεία.

-Co-Media Dell’ Arte: Καλύτερα να χάσεις μάτι παρά να σε πούνε Κασιμάτη

-Το ψυχολογικό προφίλ του ανθρώπου που κακοποιεί ζώα. Τι λένε οι ειδικοί.

-Αλβανία: Πολιτική ζωή εξαρτημένη από την κάνναβη. Οι απέραντες χασισοφυτείες, τα εκατομμύρια, οι καταγγελίες για διαφθορά του κρατικού μηχανισμού και της πολιτικής ελίτ.