Μανωλάδα: Έλληνες ξυλοκόπησαν μετανάστες για να τους κλέψουν τα κέρδη από τυχερό παχνίδι

Τέλος δεν φαίνεται να έχουν τα προβλήματα για τους μετανάστες που ζουν στο νομό Ηλείας καθώς για ακόμα μια φορά η περιοχή έρχεται στο επίκεντρο για υπόθεση επίθεσης εναντίον αλλοδαπών. Αυτή τη φορά δυο Μπαγκλαντεσιανοί δεν πρόλαβαν να χαρούν τα κέρδη τους από τυχερό παιχνίδι καθώς μπήκαν στο στόχαστρο τριών Ελλήνων που τους επιτέθηκαν και τους λήστεψαν.

5a91b60f1dc5246c4a8b45f1

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilialive.gr  δύο άνδρες από το Μπανγκλαντές κέρδισαν σε τυχερό παιχνίδι το ποσό 1000 ευρώ, ωστόσο στο ίδιο πρακτορείο βρισκόντουσαν τρεις άνδρες που τους έβαλαν στο μάτι. 

Οι τρεις Έλληνες οργάνωσαν επίθεση εναντίον των δύο αλλοδαπών και τους επιτέθηκαν με χρήση βίας για να τους αποσπάσουν τόσο τα κέρδη, όσο και τα χρήματα που είχαν πάνω τους. 

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα αγροτικό και οι δύο άνδρες κατέφυγαν γρήγορα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Βάρδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη τέσσερις άνδρες, συνεργοί των συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, στη Μανωλάδα Ηλείας, τρεις από τους δράστες αποβιβάστηκαν από αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστος συνεργός τους, πλησίασαν δυο άνδρες υπηκόους Μπανγκλαντές, που κινούνταν πεζοί και με την άσκηση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των (1.365) ευρώ.

Στη συνέχεια οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλο αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 20χρονος συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο άμεσων και μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 20χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ο 24χρονος, ο οποίος του είχε παραχωρήσει το αγροτικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε στην ληστεία ως μέσο διαφυγής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν την Δευτέρα 26-02-2018, στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων δραστών».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…