Newsroom

Newsroom

Μαντζουράνης: Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς και στο «νόμος και τάξη»

Η αστυνομία κυνηγά τη νεολαία και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα και αφήνει να της φύγει μέσα από τα χέρια ο Χρυσαυγίτης Παππάς

4994291

«Η βαριά εγκληματικότητα είναι σε δεύτερη μοίρα για την κυβέρνηση, γιατί κυνηγά μπαμπούλες και σκιάχτρα που κατασκευάζει η γαλάζια προπαγάνδα για να τρομοκρατήσει τους νοικοκυραίους», είπε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη, ο ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης.

«Ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές με τρία συνθήματα: Την ανάπτυξη με επενδύσεις, την αξιοκρατία και το «νόμος και τάξη», όπου και στα τρία, είναι παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης. Στην ανάπτυξη με τις επενδύσεις έχουμε την ύφεση που έφτασε 8,9% και ακόμα δεν έχουμε τα τελικά στοιχεία. Στην αξιοκρατία, έχουν χάσει τα «αυγά και τα πασχάλια» καθώς έχουν προσλάβει τους περισσότερους μετακλητούς υπαλλήλους από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και μάλιστα αυξάνοντας έως και 100% τους μισθούς τους, μειώνοντας παράλληλα τα απαιτούμενα προσόντα. Στο δε, δόγμα «νόμος και τάξη», η πολιτική της κυβέρνησης έχει αποτύχει παταγωδώς και δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την πανδημία, όπως κάνει με την οικονομία», τόνισε.

Ο κ Μαντζουράνης, με αφορμή την απεχθή δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά και την έκρηξη του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος του τελευταίου διαστήματος, παρέθεσε σειρά περιστατικών που αποδεικνύουν ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν είναι η προστασία της ασφάλειας και της ελευθερίας των πολιτών, αλλά η η τρομοκράτηση των νέων και η ρεβανσιστική επαναφορά της στην εξουσία.

«Επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, έχουμε τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Χίου, το συμβόλαιο δολοφονίας εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη σε συνδυασμό με την υπόθεση Φουρθιώτη και τη σκανδαλώδη φύλαξή του από περισσότερους αστυνομικούς από οποιοδήποτε βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, το τροχαίο ατύχημα έξω από τη Βουλή με δράστη αξιωματικό της αστυνομίας που εξακολουθεί να προστατεύεται, τη δολοφονία επιχειρηματία στη Ζάκυνθο που ενώ είχε κατονομάσει τους δράστες της μελλοντικής δολοφονίας του στην αστυνομία δεν έγινε τίποτα. Έχουμε περίπου 12 μαφιόζικες δολοφονίες μεταξύ νονών, ναρκεμπόρων και λαθρεμπόρων, κατά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο κ Μαντζουράνης υπενθύμισε ότι ο κύριος Μητσοτάκης έλεγε στη Βουλή στον κύριο Τσίπρα να λύσει τα χέρια των αστυνομικών, να κάνουν τη δουλειά τους. «Τώρα που λύθηκαν τα χέρια της αστυνομίας, φτιάχνουν ξανά την ομάδα ΔΙΑΣ και την ΟΔΟΣ, παίρνουν χιλιάδες αστυνομικούς και τους ρίχνουν στην δράση χωρίς εκπαίδευση, κυνηγώντας φαντάσματα, μπαμπούλες και σκιάχτρα που κατασκευάζει η γαλάζια προπαγάνδα για να τρομοκρατήσει τους νοικοκυραίους. Για να επανέλθουν ρεβανσιστικά στην εξουσία, κυνηγούν τρικάκια του Ρουβίκωνα, νέους στις πλατείες και φοιτητές και αφήνει να της φύγει από τα χέρια ο Χρυσαυγίτης Παππάς».

Σχολιάζοντας την επικήρυξη των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε την ελπίδα να μη συνεχιστεί αυτή η τακτική της αστυνομίας, εξηγώντας: «Με την τακτική αυτή μπορεί να δημιουργηθεί ένα δέλεαρ για να υπάρχει ένας πληροφοριοδότης εκ των έσω, δηλαδή ένα καρφί, από το οργανωμένο έγκλημα, αλλά από την άλλη αποδεικνύει και μία ανικανότητα των κατασταλτικών μηχανισμών να εξιχνιάσουν τα εγκλήματα».

 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…