Newsroom

Newsroom

"Μανούλες" στην επικοινωνία οι Ρώσοι: στη δημοσιότητα φώτος με τον αναπ. υπουργό Αμυνας να κατσαδιάζει τον Τούρκο ακόλουθο

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με έναν φανερά οργισμένο αναπληρωτή υπουργό Αμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ, να ζητά…

putin 29

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με έναν φανερά οργισμένο αναπληρωτή υπουργό Αμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ, να ζητά εξηγήσεις στη Μόσχα από τον Τούρκο υποναύαρχο-στρατιωτικό ακόλουθο, Αχμέτ Χακάμ Γκιουνές, μετά από το επεισόδιο σε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο μεταξύ ρωσικού αντιτορπιλικού και τουρκικού αλιευτικού, όπου έπεσαν προειδοποιητικά και πραγματικά πυρά.

gri 4142

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, ο κ. Αντόνοφ απηύθυνε «αυστηρή προειδοποίηση για τις ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες απερίσκεπτων ενεργειών της Άγκυρας απέναντι στο ρωσικό στρατιωτικό σύνταγμα» που έχει σταλεί στη Συρία στο πλαίσιο των αεροπορικών πληγμάτων εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος”.

gri 41261

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά εξέφρασε «τη βαθιά ανησυχία της έναντι των προκλητικών πράξεων εκ μέρους της Τουρκίας όσον αφορά το ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy» για να καταλήξει: «Είναι χάρη σε μια καλοτυχία που μπορέσαμε να αποφύγουμε μια τραγωδία».

gri 4120

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…