Μανιάτης: "Αν υπάρξει αποτέλεσμα εξαιρετικά αρνητικό απλώς δεν υπάρχει κυβέρνηση"

«Δεν θέλουμε να εξαπατήσουμε και να ξεγελάσουμε κανέναν» είπε, μεταξύ άλλων, στον realfm 97,8 και ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης…

maniatis 2

«Δεν θέλουμε να εξαπατήσουμε και να ξεγελάσουμε κανέναν» είπε, μεταξύ άλλων, στον realfm 97,8 και ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης με αφορμή το δίλημμα που τίθεται για την επόμενη, μετά τις ευρωεκλογές, ημέρα της δικομματικής κυβέρνησης.

«Δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Εάν υπάρξει ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά αρνητικό, απλώς δεν υπάρχει κυβέρνηση. Εμείς συμμετέχουμε ισότιμα με την ΝΔ στην κυβέρνηση, εμείς συμμετέχουμε ως ο προοδευτικός πόλος. Θεωρούμε και στηρίζουμε αποφασιστικά αυτή την υπεύθυνη, εθνική, πατριωτική στάση όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλουμε λοιπόν να δούμε κατά πόσο ο λαός επικροτεί αυτή τη συνεπή στάση μας ή όχι», τόνισε ο κ. Μανιάτης.

Και σημείωσε: «Εμείς δεν θέλουμε να εξαπατήσουμε, να ξεγελάσουμε κανέναν. Θέλουμε με απόλυτη ειλικρίνεια να πούμε στους Έλληνες πολίτες ένα πολύ απλό πράγμα. Έχει υποστεί ο ελληνικός λαός απίστευτες θυσίες. Ίσως κανένας άλλος λαός στην Ευρώπη δεν έχει υποστεί τέτοιες θυσίες συνεχείς τα τελευταία 4-5 χρόνια. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ξέφωτο. Δικαιούμαστε να λέμε ότι έχουμε βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσαμε. Όσο ανθρωπίνως και ιστορικά ήταν δυνατό».

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

oukrania 51

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Η Ουκρανία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσκλησης της Ρωσίας σε ειρηνευτική σύνοδο κορυφής στην Ελβετία