Μανδραβέλης και Καθημερινή «αδειάζουν» Άδωνι για τα PCR test

Σκληρή κριτική εφ' όλης της ύλης για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία το μείζον ζήτημα με τα PCR test

adonis 2 1024x616 1

Σκληρή κριτική εξαπέλυσαν προς τον Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Μανδραβέλης και η Καθημερινή σχετικά με τις τιμές των PCR tests οι οποίες έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των  «καταναλωτών», η οποία οξύνθηκε όταν έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον δυο δήμαρχοι κατάφεραν να πετύχουν πολύ χαμηλότερες τιμές διάθεσης των PCR test από τα 47 ευρώ. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε το επικριτικό σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, ο οποίος σημειώνει στο κείμενό του ότι: «βλέπουμε ότι οι δήμοι – ακόμη και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων– τα καταφέρνουν καλύτερα από το “σούπερ, ντούπερ και ουάου” κεντρικό κράτος».

Επιπλέον ο κ. Μανδραβέλης επικρίνει συνολικά τις κυβερνητικές επιλογές ως προς τη διαχείριση των τιμών στα PCR test, λέγοντας ότι: «Η κρατική παρέμβαση στις τιμές απέτυχε παντού. Απέτυχε και στην Κύπρο που κατάφερε να έχει 25 ευρώ, αντί των 55 που είχε ορίσει το κράτος, απέτυχε και στην Ελλάδα όπου παραμένει το χάσμα τιμών με την Κύπρο».

Τέλος, ο αρθρογράφος θέλοντας να επισημάνει το γεγονός ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν βρίσκεται στο πλευρό των καθημερινών ανθρώπων, και άρα δεν μπορεί να κατανοήσει τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, σημειώνει ότι: «Οι δήμαρχοι κυκλοφορούν στα ίδια καφενεία με τους δημότες τους και κινδυνεύουν να τους πιάσουν οι πολίτες από το γιακά, αν έβλεπαν τεστ των 60 ευρώ. Τον κ. Γεωργιάδη τον βλέπουν από την τηλεόραση».

Διαβάστε το άρθρο:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…