Newsroom

Newsroom

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του

O 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο του φονικού με περιπολικό προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς το μέρος που πέταξε την καραμπίνα.

peripoliko

Ραγδαίες εξελίξεις με τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός από πυροβόλο όπλο στη Μάνδρα. Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση ήταν ο 14χρονος αδερφός του, ο οποίος τώρα φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές πως εκείνος σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 14χρονος ομολόγησε στις Αρχές πως εκείνος σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του, το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στη Μάνδρα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Tlive, ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο του φονικού με περιπολικό προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς το μέρος που πέταξε την καραμπίνα.

Νωρίτερα, η εκπομπή είχε παρουσιάσει ένα όπλο που βρέθηκε στο σημείο και πιθανολογείται ότι είναι η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε ο 14χρονος τον 17χρονο αδερφό του.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ό,τι αφορά την υπόθεση-θρίλερ στη Μάνδρα, προχώρησε σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα: Ανατροπή από το Χαμόγελο του Παιδιού: Ενήμερη από το 2021 η εισαγγελία για την οικογένεια του 17χρονου νεκρού στη Μάνδρα

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…