Μάνδρα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε

Ο Χρήστος Γιαλιάς το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης από αγνώστους

μανδρα1

Γνωστός επιχειρηματίας είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα.Πρόκειται για τον 59χρονο Χρήστο Γιαλιά,που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Μάνδρα το βράδυ της Τετάρτης σε ένα νέο μαφιόζικο χτύπημα που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσηςΜάνδρα – Νέα μαφιόζικη εκτέλεση: Bρέθηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο

Ο άνδρας δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στα Μέγαρα, ενώ είχε ασχοληθεί ενεργά και με τον χώρο του ποδοσφαίρου ως πρόεδρος των Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία είχε προηγηθεί δολοφονική επίθεση εναντίον του από αγνώστους που τον πυροβόλησαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα. Tο θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς από τους  δράστες, (σ.σ εντοπίστηκαν  15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ) οι οποίοι πιθανότατα διέφυγαν με μηχανή, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε επίσης καμένη σε κοντινή απόσταση.

Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν  αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Ο 59χρονος ερευνάται για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών, εμπορίας όπλων και τοκογλυφίας, με την αστυνομία να αναζητεί την άκρη του νήματος προκειμένου να φτάσει στους εκτελεστές της μαφιόζικης δολοφονίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 6:45 το απόγευμα ενημερώθηκε το κέντρο ‘Αμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης, όταν όμως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο αντίκρισαν ένα αμάξι να είναι παραδομένο στο φλόγες.

 

μανδραιχ
Πηγή φωτο: Cnn.gr

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός ενός άνδρα καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους.

 

Μάλιστα τον Μάιο του 2018 είχαν δολοφονήσει με άγριο τρόπο και την 51χρονη πρώην σύζυγό του με δύο σφαίρες στη Μάνδρα.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του επιχειρηματία

Το 2018 είχαν δολοφονήσει την πρώην σύζυγο του Χρήστου Γιαλιά, την Φρειδερίκη Καρζή. Και τότε, η δολοφονία είχε γίνει στη Μάνδρα.

Οι αστυνομικές Αρχές ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη  ταυτοποίηση  του ατόμου που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ, αλλά από τις πινακίδες φαίνεται να ανήκει στον Χρήστο Γιαλιά 

 

Αλέξης Κούγιας στο Newsbomb.gr: «Αισθάνομαι σοκ, χθες το απόγευμα ήμουν σπίτι του»

Ο νομικός του εκπρόσωπος και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «σοκ» όταν πληροφορήθηκε την είδηση της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά, ενώ, αποκάλυψε ότι χθες (06/02) βρισκόταν στο σπίτι του, στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας, όπου πανηγύρισαν για μία πολύ μεγάλη επαγγελματική επιτυχία του επιχειρηματία

«Αισθάνομαι σοκ. Χθες το απόγευμα ήμουν σπίτι του και μάλιστα, είχαμε μία πολύ μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, γιατί εξεδώθη ένα απαλλακτικό βούλευμα από μία μήνυση που τού είχε κάνει ο πρώην συνέταιρός του, ο οποίος διεκδικούσε 4.000.000 ευρώ», σημείωσε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Μάλιστα, ήμουν στο σπίτι για να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, αφού πλέον είχε ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία. Πριν από λίγες μέρες, είχε βγει κι ένα άλλο απαλλακτικό βούλευμα για αυτόν και την κόρη του.

Ήταν στα καλύτερά τουοικονομικά προβλήματα δεν υπήρχαν. Από ό,τι άκουσα, τον σκότωσαν πηγαίνοντας προς το σπίτι του, γιατί στην Αγία Αικατερίνη είναι το σπίτι του», επεσήμανε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

 

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…