Μάνδρα: Η επόμενη μέρα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία (εικόνες)

Η κακοκαιρία έπληξε για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες την Μάνδρα Αττικής, με τους κατοίκους να εμφανίζονται βαθειά προβληματισμένοι για την επόμενη μέρα

5b3379651dc524cb718b4660

Ποτάμια λάσπης έγιναν ξανά οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους να ζουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μόλις μήνες τον ίδιο «εφιάλτη» με αυτόν του περασμένου Νοέμβρη, που στοίχισε τη ζωή σε 24 ανθρώπους. 

Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στη Μάνδρα και τη γύρω παριοχή, ενώ τα νερά έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντας πίσω όγκους λάσπης, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, με τους κατοίκους να μετράνε τις πληγές τους.

Διαβάστε σχετικά: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της Μάνδρας – Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε τη νύχτα συνολικά 83 κλήσεις για πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Άντληση υδάτων έγινε σε 49 οικήματα.

Η κυκλοφορία στους δρόμους αποκαταστάσθηκε, αλλά τα 20 συνεργεία με τους 50 πυροσβέστες, που συγκροτήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνεχίζουν το έργο τους έως και αυτή την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ εστάλησαν προληπτικά στη Μάνδρα ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια σωστική λέμβος, τα οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να «επιστρατευθούν».

Δείτε φωτογραφίες από την επόμενη μέρα:
Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

γυναικα αιματα

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Συγκλονίζει η καταγγελία νεαρής κοπέλας η οποία όπως καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον…