Newsroom

Newsroom

Μάλλον ούτε ο κορονοϊός αντέχει τον Κυριάκο Βελόπουλο (video)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστηρίζει ότι πουλάει την κηραλοιφή που σκοτώνει τον κορονοϊό χωρίς άλλες προφυλάξεις...

velopoulos27

Νέα δεδομένα στην πρόληψη του κορονοϊού θέτουν οι πρόσφατες επιστημονικές αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή Κόντρα και Ρήξη. Σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση επιστήμονας αποκάλυψε ότι βρήκε τη λύση για την πρόληψη από τον κορονοϊό.

ΟΚ, παραδεχόμαστε τα (πολλά) fake news που περιέχουν οι δύο παραπάνω προτάσεις. 

Δεν ήταν επιστήμονας, ήταν απλώς ο Κυριάκος ο Βελόπουλος. Και δεν ήταν αποκάλυψη, αλλά απλώς promo για τις διαβόητες κηραλοιφές που πουλάει εδώ και χρόνια. Το μόνο αληθές είναι ότι όλα αυτά έγιναν στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη.

Χωρίς ίχνος σοβαρότητας

Χωρίς ψήγμα ντροπής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βγήκε για μια ακόμη φορά στην παραληρηματική εκπομπή του και πληροφόρησε τους τηλεθεατές του ότι η κηραλοιφή «Βυζαντινόν» έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που σκοτώνουν τον κορονοϊό αρκεί να τη χρησιμοποιούν τρεις φορές τη μέρα.

«Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες, δεν κολλάτε τίποτα! Δεν κολλάτε τίποτα», εφησυχάζει τα υποψήφια πελατάκια του ο Βελόπουλος, πριν προχωρήσει στο επόμενο προϊόν του που αφορά την απώλεια κιλών.

Μετά από αυτό, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε παγώνει τις έρευνές του και αμερικανοί επιδημιολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους ενώ παράλληλα λούζονται με κηραλοιφή Βυζαντινόν.

Παράλληλα, οι κυβερνήσεις της Κίνας και της Ιταλίας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή στο 2310252320 για να κάνουν μαζικές παραγγελίες επειδή το τηλεφωνικό κέντρο έχει καταληφθεί από έλληνες ηλικιωμένους ψηφοφόρους του κ. Βελόπουλου.