"Μαλλιά κουβάρια" στη ΝΔ – Άδειασε τον αναπληρωτή της η Μαρία Σπυράκη

Βαθαίνει το χάσμα που παρατηρείται εδώ και καιρό στο εσωτερικό της ΝΔ με τις αντιπαραθέσεις και τα «αδειάσματα» να αφορούν πια ακόμη και άμεσους συνεργάτες και όχι απλώς στελέχη του κόμματος.

59df8f791dc524705f8b4567 1

Ενδεικτικό της κατάστασης και της αδυναμίας συνεννόησης στο εσωτερικό της Πειραιώς είναι το άδειασμα που επεφύλασσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στον αναπληρωτή της Κωνσταντίνο Κυρανάκη. 

Ο Κυρανάκης είχε εκφράσει χθες την άποψη περί ανάγκης «αποστρατείας» της προηγούμενης γενιάς «γαλάζιων» στελεχών, μεταξύ των οποίων και της Ντόρας Μπακογιάννη. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στην παράταξη αφού η κα Μπακογιάννη θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στελέχη κι έτσι σήμερα η Μαρία Σπυράκη φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.  

Μιλώντας συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αναπληρωτή της ότι οι απόψεις του εκφράζουν τον ίδιο και μόνο. Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι πώς ένα στέλεχος άμεσα συνεργαζόμενο με τον πρόεδρο του κόμματος να κινείται σε δική του γραμμή. Διότι η παραπάνω δήλωση δεν βγήκε από τα χείλη κάποιου ασήμαντου στελέχους αλλά από εκείνος που ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχρισε αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου πριν από μερικούς μήνες.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…