Μακρή προς βουλευτές Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ: "Είστε κοπάδι προβάτων, θα πάρετε σκοινί και θα κρεμαστείτε στο Σύνταγμα"

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ…

makri 3

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ίδια χαρακτήρισε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «κοπάδι προβάτων», ενώ είπε πως όσοι ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που είναι  «νομοθετικό ατόπημα» κι ανακαλύψουν τί σημαίνει κατόπιν εορτής θα πρέπει να πάρουν σκοινί και να κρεμαστούν στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως «υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα γιατί έχουν γίνει περικοπές και δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις απέναντι στο Δημόσιο. Υπάρχουν χιλιάδες συντάξεις, οι οποίες εδώ και δύο χρόνια δεν αποδίδονται. 300.000 είναι ο αριθμός αυτός. Επομένως, στην ουσία αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα δεν υφίσταται». Στη συνέχεια χαρακτήρισε «νομοθετικό ατόπημα της συγκυβέρνησης» το πολυνομοσχέδιο, το οποίο «έσπευσε να το φέρει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος» και «οι βουλευτές το παραλάβαμε στο hard copy στις 2:20 τη νύχτα. Όσο μπόρεσα το διάβασα, όλη τη νύχτα δεν έχω κοιμηθεί», συνέχισε, προσθέτοντας πως αυτή η κίνηση «στην ουσία δίνει τη δικαιολογία σε αυτό το κυβερνητικό κοπάδι των προβάτων των βουλευτών της συγκυβέρνησης». Η κα Μακρή πρόσθεσε: «Όταν ανακαλύψουν αυτά τα οποία έχουν ψηφίσει, «θα πρέπει να πάρουν σκοινί και να κρεμαστούν στο Σύνταγμα».

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…