Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Απολύθηκε από το κέντρο που τραγουδούσε – Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

«Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος για μαγαζί. Έχει κακή συμπεριφορά», σημείωσε ο επιχειρηματίας για τον τραγουδιστή

Καταγραφή 16

Με βαρύ κατηγορώ, ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, απολύθηκε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης πήρε αυτή την απόφαση γιατί  ο Μ. Χριστοδουλόπουλος προκαλούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του απέναντι στο προσωπικό του μαγαζιού, τους συναδέλφους του αλλά και τους μουσικούς.

«Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος, δεν κάνει για να τραγουδάει», ανέφερε ο ιδιοκτήτης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Στη συνέχει κατηγόρησε τον λαϊκό τραγουδιστή  ότι παρά την ευκαιρία που του δόθηκε δεν συμμορφώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης για τον Μ. Χριστοδουλόπουλο

«Τον πήραμε εμείς, τον “αναστήσαμε”. Ονοματάκι έτσι παλιό, αλλά δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Περίμενα πώς και πώς να περάσουν οι γιορτές για να τον απολύσουμε. Δεν έκανε. Ανέβαινε πάνω στην πίστα, ασυναρτησίες… Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος για μαγαζί. Έχει κακή συμπεριφορά και στους συναδέλφους, να βρίζει, να γυρίζει πίσω να βρίζει συναδέλφους, να του φταίει ο ήχος… Δηλαδή εγώ κάνα δυο φορές ήρθα σε κόντρα και του είπα “Μάκη, κοίταξε να δεις έτσι είναι, αυτό θα κάνεις” και μου έλεγε “ναι, ναι, ναι” και μετά από δύο μέρες έκανε πάλι τα ίδια. Ώσπου απελπιστήκαμε, δεν μπορούσαμε να τον αντέξουμε άλλο.

Δεν κάνει ο άνθρωπος αυτός, δεν κάνει για να τραγουδάει. Είναι αμόρφωτος, χίλια δυο πράγματα, δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Δεν είναι ο Μάκης που ήταν. Είναι ακατάλληλος, δεν κάνει για μαγαζί αυτός ο άνθρωπος, έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες καλλιτέχνες. Πέρσι είχαμε τον Γονίδη, τον Αδαμαντίδη, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με κανέναν. Αυτός ο άνθρωπος, τέτοια κακία που έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος και από πίσω να δεις πώς βρίζει, να επιτίθεται τώρα στους μουσικούς που οι μουσικοί “τον πήγαιναν” όλοι! Και του έλεγα: “Ρε εσύ κάτσε, οι άνθρωποι ήρθαν εδώ πέρα να πάρουν ένα μεροκάματο, δεν έρχονται εδώ να ακούνε τις βλακείες τις δικές σου”.

«Σε φέρνει σε πολύ δύσκολες στιγμές, και εμάς ως επιχείρηση, αλλά και το προσωπικό όλο. Του λέγαμε: “Μάκη, θα βγεις και θα τραγουδήσεις μία ώρα ωραία και όμορφα”. Καθόταν μιάμιση ώρα πάνω στην πίστα και από την μιάμιση ώρα τραγουδούσε 20 λεπτά. Λόγο, λες και ήταν στη Βουλή, δεν μιλάμε για πέντε λεπτά να πει ένα “καλησπέρα”, λες και ήταν στη Βουλή!».
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Μίμης Δομάζος: Οι πρώτες δραματικές στιγμές μετά την κατάρρευσή του – Το μήνυμα του Παναθηναϊκού

domazos

Μίμης Δομάζος: Οι πρώτες δραματικές στιγμές μετά την κατάρρευσή του – Το μήνυμα του Παναθηναϊκού

Διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» με πνευμονικό οίδημα είναι ο Μίμης Δομάζος, μετά από ανακοπή που…

Κορονοϊός: Ψευτογιατρός πλασάρει σκευάσματα για δήθεν αποτοξίνωση από τα εμβόλια

ek giatros

Κορονοϊός: Ψευτογιατρός πλασάρει σκευάσματα για δήθεν αποτοξίνωση από τα εμβόλια

Δηλώνει θεραπευτής και πουλάει θεραπείες για να «καθαρίσουν» οι ασθενείς από τα εμβόλια και συνταγογραφεί…

Τέμπη: Νέα μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα στις 26 Ιανουαρίου – Το κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού

ΤΕΜΠΗ ΣΥΝΤΑΓΜΝΑ

Τέμπη: Νέα μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα στις 26 Ιανουαρίου – Το κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών καλεί την Κυριακή (26/01) σε κινητοποίηση έξω από τη Βουλή