Newsroom

Newsroom

Μακάβριο λάθος στα Ιωάννινα: Έδωσαν σε γονείς να κηδέψουν… λάθος βρέφος!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό λάθος των υπαλλήλων…

nekrofora 0

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό λάθος των υπαλλήλων του νεκροτομείου του νοσοκομείου, οι οποίοι παρέδωσαν «λάθος» νεκρό νεογνό στους γονείς, για να το κηδέψουν!

Το νεογνό του ζεύγους από τα Ιωάννινα, γεννήθηκε πρόωρα, και απεβίωσε το πρωί της Κυριακής. Την ίδια μέρα απεβίωσε ακόμη ένα νεογέννητο μωρό, ζευγαριού από την Κέρκυρα. Μία ώρα αφότου το ζευγάρι από τα Ιωάννινα παρέλαβε το νεκρό αγγελούδι, έγινε αντιληπτό από υπάλληλο του Νοσοκομείου, ότι είχε γίνει… λάθος! Την ίδια στιγμή επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, αλλά ήταν πλέον αργά, γιατί οι άτυχοι γονείς είχαν ήδη θάψει το μωρό.

Ο πατέρας του νεογνού και η γιαγιά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισαν πως ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα στο κακό που τους βρήκε, είχαν να αντιμετωπίσουν και το μακάβριο λάθος των υπαλλήλων του νοσοκομείου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…