Μαίνεται ο "πόλεμος" Ποταμιού – Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το προσκλητήριο

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ / Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

5739c76f1dc524976b8b47fb

Το διήμερο που προηγήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού εμφανίστηκε στο συνέδριο της Δράσης και όχι σε αυτό της Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις αλλά και ανεπίσημες αντεγκλήσεις μεταξύ Θεοδωράκη και Γεννηματά.

Σήμερα μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9,84» επετέθη στον κ. Θεοδωράκη λέγοντας ότι «πρέπει να αποφασίσουμε όλοι τι θέλουμε. Και το Ποτάμι πρέπει να αποφασίσει τι θέλει πολιτικά σε αυτόν τον ευρύτερο χώρο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι έχει πει από την πρώτη στιγμή, ότι όλες οι δυνάμεις, από τις οποίες όπως είπε δεν εξαιρεί κανέναν-, θα πρέπει να αφήσουν σε αυτή την ιστορία, ηγεμονισμούς, παραγοντισμούς και κομματικές περιχαρακώσεις.

«Το λέω όσο πιο έντονα μπορώ, για να τονίσω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη στιγμή, για τον ευρύτερο χώρο, να προχωρήσουμε, τον Ιούνιο να υπάρξει το πόρισμα της επιτροπής διαλόγου και στη συνέχεια, τα κόμματα να μη βάλουν προσκόμματα και να προχωρήσει πολιτικά αυτή η διαδικασία προς τα μπροστά, με στόχο την ευρύτερη προοδευτική παράταξη, να μη συνεχίσει να είναι κατακερματισμένος αυτός ο ευρύτερος χώρος» πρόσθεσε.

Η Σεβαστουπόλεως πάντως κατηγορεί ευθέως τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, διότι όπως λένε, δεν έστειλε πρόσκληση στον Σταύρο Θεοδωράκη. Κύκλοι προσκείμενοι στον επικεφαλής του Ποταμιού κάνουν μάλιστα λόγο για ψέματα και προσπάθειες κάποιων να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Από το Ποτάμι εκφράζουν επιπλέον τη δυσαρέσκειά τους για τις διαρροές από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και επιμένουν στην ανάγκη για διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…