Μαίνεται ο "πόλεμος" ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και στο βάθος η απόφαση του τελικού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την δίωξη του Νίκλας Χουλτ για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στη γενική σύρραξη στον play offs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Σήμερα η εκδίκαση των επεισοδίων από τον τελικό της ντροπής!

Συνεχίζεται η κόνρα μεταξύ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού για τον Λεο Μάτος και την παρέμβαση του στην σημερινή εκδίκαση στην υπόθεση των επεισοδίων του τελικού του Κυπέλλου, ηρθε η σειρά του ΠΑΟΚ να “απαντήσει”.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που επικαλείται το video του αγώνα, έστειλε στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου καταγγελία με την οποία ζητά την δίωξη του Νίκλας Χουλτ για τη συμμετοχή του στη… γενική σύρραξη μεταξύ παικτών στο 53′ του αγώνα των play offs ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Λεωφόρο.

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών 

Εντωμεταξύ σήμερα ( 16:00) θα απολογηθούν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Όσο αφορά την πλευρά της ΑΕΚ, πιθανόν να μην υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν αναφέρονται εκτεταμένα επεισόδια από τους οπαδούς της Ένωσης εντός του αγωνιστικού χώρου, μετά τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, καθώς βάση του φύλλου αγώνα κατηγορείται για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, πριν την έναρξη του ματς και μετά την άφιξη των αποστολών των δύο συλλόγων. Επίσης οι Θεσσαλονικείς είναι υπότροποι από τα όσα είχαν γίνει στον ημιτελικό της περσινής χρονιάς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Απίθανος Κουτσούμπας – Έκανε έκπληξη με τούρτα γενεθλίων σε παρέα – Έσκασαν στα γέλια (video)

Απίθανος Κουτσούμπας – Έκανε έκπληξη με τούρτα γενεθλίων σε παρέα – Έσκασαν στα γέλια (video)

Πώς να αισθάνθηκε η παρέα όταν «έσκασε» μύτη ο Κουτσούμπας και τους έκανε έκπληξη με…