Μαίνεται η κόντρα Ολυμπιακου-Κυβέρνησης: Λάδι στη φωτιά από Κούγια και πυρά κατά του Γρηγόρη Δημητριάδη

Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρει τον ανιψιό του Κυρ. Μητσοτάκης ως τον «πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου και εξοστρακισθέντα από εκεί μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών»

Κούγιας 2

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Ολυμπιακού μέσω του αντιπροέδρου του Αλέξη Κούγια και της Κυβέρνησης, με τον ποινικολόγο να στοχοποιεί τον πρώην ισχυρό στέλεχος του Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη, με αφορμή τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης θα προβεί σε αγωγές μετά «υβριστικά και συκοφαντικά» σχόλια που ειπώθηκαν σε βάρος του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, δια στόματος του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος με δήλωσή του ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Σε δήλωσή του αναφέρεται στον Γρηγόρη Δημητριάδη ως «ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου και εξοστρακισθείς από εκεί μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών» και δηλώνει ότι με «λαχτάρα» περιμένει να τον συναντήσει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Ο Αλέξης Κούγιας αφήνει αιχμές για υπόθεση που είχε χειριστεί ως δικηγόρος ο Γρηγόρης Δημητριάδης αναφέροντας ότι:

«Λόγω του απορρήτου των υποθέσεων που χειρίζομαι, δεν θέλω να αποκαλύψω σήμερα τίνος εγκληματία, που “έφαγε” από το δημόσιο 250 εκατ. ευρώ, ήταν δικηγόρος μαζί με άλλους 36 που τον επισκέπτονταν ακόμη και νύχτα στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, και το πώς μια εγκληματική οργάνωση δικηγόρων, στην οποία δεν τον συμπεριλαμβάνω, για να σώσει τον εγκληματία, έβαλε στη φυλακή για 6 μήνες έναν από τους εντιμότερους Έλληνες Δικηγόρους, τον Γιώργο Αντωνόπουλο, και τόλμησε να καταστήσει κατηγορουμένους, ώστε να συλληφθούν σαν κοινοί κακοποιοί, μέσα στα Δικαστήρια, έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποινικολόγων, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και τον συνάδελφό μου Θεόδωρο Παναγόπουλο, οι οποίοι δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση των 36 δικηγόρων που επισκέπτονταν τον εγκληματία στο ψυχιατρείο, απηλλάγησαν με αμετάκλητο πλέον βούλευμα».

Ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καταλήγει στη δήλωσή του λέγοντας ότι «επειδή σε λίγο συμπληρώνω 50 έτη δικηγορίας, όταν αναφέρεται σε μένα, να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του».

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…