Μαξίμου: Συνιστούμε στη ΝΔ περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό

«Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με τη Siemens» τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του.

570a393a1dc524dc0a8b458d

Ειδικότερα, το Μαξίμου με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «πολιτική της Νέας Δημοκρατίας” δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens. Θα συνιστούσαμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό στο γραφείο τύπου της ΝΔ, που εχθές είχε κατεβάσει ρολά, λόγω των αποκαλύψεων για τη λίστα Λαγκάρντ και τους συγγενείς του πρώην προέδρου του κόμματος.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία είχε προηγουμένως κάνει λόγο για “κυβέρνηση φαρσοκωμωδία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”.

Πρόκειται πλέον για μια Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα. Φύγετε».

Οι δηλώσεις Δρίτσα

Ο υπουργός Ναυτιλίας το πρωί μίλησε για το ΤΑΙΠΕΔ υπογραμμίζοντας ότι «λειτουργεί ως κράτος εν κράτει» και εξηγώντας ότι λειτουργεί με κανόνες, που πρέπει και η κοινωνία και η κυβέρνηση να το ελέγχει συνεχώς.

Σημείωσε πως η πώληση του λιμανιού «γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα». «Θα ήθελα μια άλλη προοπτική για το λιμάνι του Πειραιά, και θα κάνω τα πάντα και κάνει και η κυβέρνηση τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι «δεν τέλειωσε η διαδικασία για την πώληση του ΟΛΠ» για να συμπληρώσει ότι: «Έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο». 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…