Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της ΝΔ για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία που είχε κάνει για λόγο για 10 ψέματα του πρωθυπουργού που δεν ειπώθηκαν Πρωταπριλιά, τονίζοντας ότι ο λαός έδειξε ξεκάθαρα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου το ποιόν εμπιστεύεται και από ποιόν θεωρεί ότι έχει εξαπατηθεί.

56fe7f191dc524286c8b4f55

«Η Νέα Δημοκρατία που μέχρι τότε πίεζε την κυβέρνηση να αποδεχτεί μια συμφωνία πολύ χειρότερη από αυτήν που σήμερα υλοποιείται, βγήκε σήμερα να παραστήσει τον ανέξοδο υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων. Δικαιολογείται λόγω της ημέρας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και συμπληρώνουν: «Συγχαρητήρια πάντως στη Νέα Δημοκρατία. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει ότι έχει χιούμορ, ειδικά όταν η συζήτηση δεν περιλαμβάνει τις λέξεις «διαπλοκή», «SIEMENS», «τιμολόγια», «εκβιαστές», «λίστες», «Παπασταύρου». Τότε το χάνει, μαζί με την ψυχραιμία της». «Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές», καταλήγουν με νόημα από το Μαξίμου.

Νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το έθιμο της Πρωταπριλιάς, είχαν υπενθυμιστεί «10 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα που, όμως, δεν ειπώθηκαν Πρωταπριλιά: 1. «Καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ», 2. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», 3. «Θα δώσουμε 13η Σύνταξη», 4. «Θα επαναφέρουμε το βασικό μισθό στα 751 ευρώ», 5. «Καμία αύξηση στον Φ.Π.Α.. Δεν πειράζουμε την έκπτωση Φ.Π.Α. στα νησιά», 6. «Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων», 7. «Θα δώσουμε 2 δις ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση», 8. «Θα διαγράψουμε περισσότερο από 50% του χρέους», 9. «Καταργούμε το Μνημόνιο με ένα Νόμο και ένα Άρθρο. Αυτή η Βουλή δεν υπογράφει νέο Μνημόνιο», 10. «Με ΣΥΡΙΖΑ έρχονται καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…