Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος

Κύκλοι του Μαξίμου επιτίθενται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «αντικοινωνικό μένος» που ξεδίπλωσε «χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής».

5915f0ea1dc5242c748b466e

Τον κατηγορούν ότι σε τοποθέτησή του στο πλαίσιο συνεδρίου του ΣΕΒ χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης «δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων».

«Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές» καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι στην τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης είχε ταχθεί υπέρ της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ή και της εκχώρησης υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, επισημαίνοντας ότι το Δημόσιο πάντα θα προσλαμβάνει κόσμο που όμως θα πρέπει να είναι χρήσιμος. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…