Μαξίμου: Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του Πορτοσάλτε και του Παπαπαναγιώτου

Θέση πήρε το Μαξίμου για τους υπαινιγμούς που εκφράζουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν υπουργούς να βρίσκονταν στο μοιραίο ταχύπλοο που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος στην Αίγινα.

5715f4f31dc524ce718b46ec 1

Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί κύκλοι στρέφουν τα πυρά τους τόσο κατά των Πορτοσάλτε και Παπαπαναγιώτου όσο και κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης που θέλησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την τραγωδία.

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης. Και όμως έγινε» τονίζουν από το Μαξίμου και προσθέτουν:

«Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Ο αυτόεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση».

Όσο για την εφημερίδα «Τα Νέα», οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν ότι σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας. «Τι να πούμε;» ρωτούν και συμπληρώνουν λέγοντας πως «και άλλοι χρεοκόπησαν αλλά δεν έκαναν και έτσι».

Καταλήγοντας μάλιστα με το εξής υστερόγραφο για ΠΑΣΟΚ και Θεοδωράκη:

«Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα. Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε».

Οι αναρτήσεις των δύο δημοσιογράφων στο twitter που προκάλεσαν την κυβερνητική αντίδραση: