D

D.M.

Μαϊμουδιές

Αν λοιπόν δεν επιθυμεί ο Μητσοτάκης να γνωρίζει δεν θα γνωρίζει ούτε το ποίμνιο, κι ακόμα καλύτερα να αναχαιτιστεί η εν εξελίξει διαδικασία των αποκαλύψεων. Σε αυτό θα συμβάλει το κατώτατο προσωπικό υπηρεσίας, τα πετσωμένα ΜΜΕ

mme

Αν έχεις πετάξει στα σκουπίδια τη δημοσιογραφική σου ταυτότητα, η διαχείριση της παραβίασης, από τον πρωθυπουργό, βασικών άρθρων του Συντάγματος για τη ομαλή λειτουργία του κράτους, είναι παιχνιδάκι. Ένα αίσθημα κενού στις ειδήσεις λες και τίποτα συνταρακτικό δεν συμβαίνει σ΄ αυτή τη χώρα. Εντάξει… ο κόσμος νοιάζεται για τον χειμώνα και την ακρίβεια. Αλλά απλά «νοιάζεται».

Τέλειος ο εξευτελισμός των ελληνικών ΜΜΕ λοιπόν, αυτών που υποχώρησαν πέρα κι από τα όρια της διαστρέβλωσης των γεγονότων και την κατασκευή κάποιων άλλων, και πέρασαν επιθετικά στην υποβάθμιση της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έλαβε χώρα στην Βουλή, για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Τα ΜΜΕ είναι το κατώτατο προσωπικό υπηρεσίας, των οικονομικά ισχυρών που απεχθάνονται κάθε είδους κοινωνικής ανταποδοτικότητας και επεκτείνουν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες χωρίς έλεος. Εις βάρος των πολιτών, της φύσης, των πάντων. Είναι οι παραδουλεύτρες του συστήματος κι ας καμώνονται τους καμπόσους.

Έλα λοιπόν Σούζι. Δείξε στους κυρίους και στις κυρίες πως κάνει κατακόρυφο ο Λιάγκας και πως ο σκαφάτος Πάνος αρμενίζει στο Αιγαίο, ώστε μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… Είναι οι Σούζι.

Από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ όδευε δυναμικά στην πρώτη θέση άρχισαν τις μαϊμουδιές ξεπλένοντας χρυσαυγίτες και απειλώντας για το συντέλεια του κόσμου που έρχεται. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας τα ΜΜΕ ανέλαβαν ακάθεκτα να τη στρατηγική της πολιτικής αποπλάνησης. Ρίχνοντας στη λάσπη οποιαδήποτε κυβερνητική πράξη ήταν προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας, ανοίγοντας τέρμα τις κάνουλες του μίσους, του εθνικισμού, της χυδαιότητας, του ρατσισμού. Από την αρχή της ευχαρίστησης πέρασαν στην υπερ-απόλαυση.

Και κατά την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκίνησαν να υπηρετούν το λόγο και το καθεστώς του Κυρίου πρωθυπουργού. Διότι είμαστε και θεοκρατική χώρα. Ένα πραγματικός κύριος, όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα, δεν επιθυμεί να γνωρίζει απολύτως τίποτα. Επιθυμεί απλά τα πράγματα να λειτουργούν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν. Υπάρχει πιο ανακουφιστικό κι ευχάριστο πράγμα απ΄αυτό;

Αν λοιπόν δεν επιθυμεί ο Μητσοτάκης να γνωρίζει δεν θα γνωρίζει ούτε το ποίμνιο, κι ακόμα καλύτερα να αναχαιτιστεί η εν εξελίξει διαδικασία των αποκαλύψεων. Σε αυτό θα συμβάλει το κατώτατο προσωπικό υπηρεσίας, τα πετσωμένα ΜΜΕ.

Έλα Σούζι, δείξε στις κυρίες και στους κυρίους το μονόπετρο που χάρισε ο Snik στην εντυπωσιακή σύντροφό του…

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…