H μάχη των «έψιλον» στη ΝΔ… οι πατριωτικές βολές Σαμαρά και ο κλακαδόρος Άδωνις

Η απάντηση Σαμαρά στον Μητσοτάκη με τον «Έρωτα Ελευθερίας» και τα παλαμάκια του Άδωνι

4656706 1

Σοβαρή εσωκομματική διαμάχη ξέσπασε εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου με όχημα τα ποιητικά «έψιλον» και με αφορμή την εθνική επέτειο για την 25η Μαρτίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ανέφερε τα δικά του «έψιλον»… της Ελλάδας, της Ελευθερίας, της Επανάστασης και της Ελπίδας στο μήνυμά του για την 25η και ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε με τα  «έψιλον» του ‘Ερωτας Ελευθερίας’.

Προφανώς πίσω από τη μάχη των «έψιλον» υποβόσκει το βαθύ ρήγμα μεταξύ των δύο αντρών και οι ριζικές διαφωνίες τους για τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά. 

Μπορεί αυτή τη φορά ο Σαμαράς στο «επετειακό» του άρθρο να μην προχώρησε σε ευθεία αντιπαράθεση με τη στρατηγική Μητσοτάκη, σίγουρα όμως δεν έλειψαν οι προειδοποιήσεις και οι βολές εθνικοπατριωτικού, υπερδεξιού χαρακτήρα.

Για παράδειγμα στο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού με τίτλο «Έρωτας Ελευθερίας», η Τουρκία χαρακτηρίζεται «ασυγκράτητη» και «αναθεωρητική», οι εταίροι «αδρανείς», ενώ γίνεται λόγος και για «δεκαετίες επιβολής κρατισμού, εθνομηδενισμού, δηλητηριώδους λαϊκισμού, “καθεστωτικής” μοιρολατρίας, φοβικών συνδρόμων και “ακαδημαϊκής” ηττοπάθειας». Λεξιλόγιο που θεωρητικά δεν εκφράζει το επιτελείο Μητσοτάκη.

Στην εσωτερικό ανταγωνισμό λεξιμαχίας και δημιουργίας εντυπώσεων έσπευσε να πάρει θέση και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με τον υπουργό να προτιμά την πλευρά Σαμαρά και να αποδεικνύεται από τους πιο πιστούς συνοδοιπόρους του πρώην πρωθυπουργού. 

Για την ακρίβεια ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε τη στήριξη του στο άρθρο – παρέμβαση Σαμαρά κοινοποιώντας το στα social media, δύο φόρες και  όχι απλά  μία. Στη μία περίπτωση μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Αντώνη Σαμαρά στο Twitter…

screenshot 1 1

screenshot 2

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…