Μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 166 φορές από έρωτα για τον θετό της πατέρα (video)

cover
NewsRoom 01/10/2014 | 13:22

Σε ένα πραγματικό παραλήρημα μίσους μια 19χρονη μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα με κουζινομάχαιρο 166 φορές στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αιτία, ο έρωτάς της για τον θετό της πατέρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις δύο χρόνια. Όπως είπε στο δικαστήριο η 19χρονη, η θετή της μητέρα μετά τα πρώτα χτυπήματα την παρακαλούσε να τη σκοτώσει για να σταματήσει να υποφέρει.

Η Σαμπρίνα ομολόγησε την πράξη της με δάκρυα στα μάτια λέγοντας «δεν άξιζε αυτό στη Λίζα» και παραδέχτηκε ότι ο 45χρονος θετός της πατέρας ήταν αυτός που την παρότρυνε να σκοτώσει τη θετή της μητέρα.

Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει  ασφάλεια ζωής αξίας 800.000 δολαρίων. Ο 45χρονος Κέβιν Νόφελ, που είχε κάνει την έφηβη να τον ερωτευτεί, της είπε ότι «η γυναίκα του αξίζει περισσότερο νεκρή παρά ζωντανή». Τυφλωμένη από ερωτικό πάθος, η  19χρονη θεωρούσε την 41χρονη το μόνο εμπόδιο στη σχέση της με τον 45χρονο άντρα.

patrios.jpg

Η έφηβη μεγάλωσε με τη φροντίδα της γιαγιάς της, επειδή οι γονείς της ήταν τοξικομανείς, αλλά η πρόνοια το 2011 έκρινε ότι η γιαγιά της δεν είναι ικανή να την φροντίσει μόνη της γι αυτό την κηδεμονία ανέλαβαν οι  Νόφελ.

Η 19χρονη Σαμπρίνα Ζίνιχ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αλλά με τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε 30 χρόνια υπό όρους και προϋποθέσεις, για τη δολοφονία της 41χρονης Λίζα Νόεφελ που είχε αναλάβει την κηδεμονίας της. Σε 30 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε και ο 45χρονος ηθικός αυτουργός.

Πηγή: www.usatoday.com