Μαγικός Μέσι οδήγησε στον τελικό η Αργεντινή

Θέση στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 έκλεισε η «Αλμπισελέστε» επικρατώντας άνετα 3-0 της «Χρβάτσκα» με την πιο πειστική της εμφάνιση και «δήλωσε» φαβορί για την κούπα.

7bcca3a60015644392633f52073b6538

Πιστή στο ραντεβού της στα ημιτελικά έμεινε η «Αλμπισελέστε», η οποία πανηγύρισε την 6η της πρόκριση σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ισάριθμες «προσπάθειες». Η «παρέα» του Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε την πιο πειστική της εμφάνιση, κόντρα στους Βαλκάνιους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Λατίνων.

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία για την Αργεντινή, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (34’) και έφτασε τα 11 τέρματα, ξεπερνώντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στη λίστα με τα περισσότερα γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε και ο Ζουλιάν Άλβαρες, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα (39’ και 69’).

 

Πλέον, η «Αλμπισελέστε» θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022, το απόγευμα της Κυριακής (18/12) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το δεύτερο ημιτελικό, αυτόν της Γαλλίας κόντρα στο Μαρόκο, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη (14/12). Από την άλλη, η «Χρβάτσκα» θα διεκδικήσει την τρίτη θέση, στον μικρό τελικό του Σαββάτου (17/12) απέναντι στον ηττημένο του άλλου ημιτελικού.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…