Μάγδα Φύσσα: Ας ήταν εδώ ο Παύλος για να πει εκείνος αν δικαιώνεται ή όχι

«Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακάτεψαν. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος αν δικαιώνεται ή όχι». Με αυτά τα λόγια η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από χρυσαυγίτες Παύλου Φύσσα, περιέγραψε την αναντικατάστατη απώλεια του γιου της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

magda

«Νιώθω δικαιωμένη κατά κάποιο τρόπο γιατί μπήκαν φυλακή εγκληματίες», ήταν τα πρώτα λόγια της Μάγδας Φύσσα έξω από το Εφετείο, μετά την απόφαση που στέλνει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. 

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έκανε η πολιτική αγωγή που μόνο εμείς που ήμασταν μέσα μπορούμε να ξέρουμε τι έχουν περάσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο που μας στήριξε», επεσήμανε η κ. Φύσσα. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θεωρεί ότι η σημερινή απόφαση αποτελεί δικαίωση και για τη μνήμη του δολοφονημένου από χρυσαυγίτες, Παύλου Φύσσα απάντησε: «Τι να σας πω, αυτό δεν το ξέρω αν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος.»

«Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακάτεψαν. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος αν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο, η δικαίωση είναι για μας. Για αυτό τον κόσμο αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από τον μανδύα του πολιτικού κόμματος» συνέχισε.  

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους δικηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, λέγοντας: «πάνω από όλα αυτό που θέλω είναι να ευχαριστήσω για πολλοστή φόρα τους δικηγόρους γιατί μόνο εγώ που ήμουνα εκεί κατάλαβα τον αγώνα τους όλο και τι προσπάθειες και με πόση εργασία απέδειξαν ότι είναι εγκληματική οργάνωση».

«Και θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε καλά όλοι.» είπε.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»