Maestro: Η Πόπη Διαμαντάκου χαρακτηρίζει «ατάλαντο και εραστή με βερμούδα» τον Παπακαλιάτη

«Επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος», γράφει η γνωστή τηλεκριτικός

unnamed 4

Ιδιαίτερη σκληρή η κριτική που δημοσίευσε η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά το φινάλε του Maestro και κόντρα στην εγχώρια αλλά και διεθνή αναγνώριση που εισπράττει η σειρά.

Η Πόπη Διαμαντάκου αποκαλεί ατάλαντο ηθοποιό τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αφήνει αιχμές για το γεγονός πως κρατάει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για τον εαυτό του, ενώ σημειώνει μεταξύ άλλων «ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν».

Αναλυτικά η Πόπη Διαμαντάκου έγραψε για τον Παπακαλιάτη

«Ο εραστής με τη …βερμούδα. Έχτισε χαρακτήρες, βρήκε τους καλύτερους να τους ερμηνεύσουν από την Ανδριολάτου, που μας πρωτοσύστησε μέχρι την Χάρις Αλεξίου, ευχάριστη έκπληξη, τον Τσορτέκη σε έναν από τους αγριότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήταν εξαιρετικός, την Καβογιάννη, την Γουλιώτη, τον Μουρατίδη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, πολύ πολύ ανθρώπινα “ελαττωματικό” αστυνόμο Κουβά, όλοι πολύ καλοί και μαγευτικά τοπία και μοντάζ και μουσικές και ατμοσφαιρικό ήταν και σασπένς είχε, όλα πολύ καλά για το Maestro, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα και δεν μπορούν στ’ αλήθεια να απογειωθούν. Θα μπορούσαν.

Θα μπορούσε να του συγχωρεθεί ακόμη και το διδακτικό ύφος που έχει μονίμως στα κοινωνικά θέματα γιατί τολμάει έστω και τα θίγει. Όμως επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος. Όλα τα καλά έχει και πολλά μπορεί να κάνει, τον ηθοποιό όμως όχι. Και επειδή διαλέγει τους καλύτερους, δίπλα τους δείχνει ακόμη χειρότερος. Είναι τόσο κρίμα!!! Ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν.

Ειδικά με τις βερμούδες… και να υποδύεται και τον εραστή. Ο εραστής με τη βερμούδα – βολική στη ζέστη, αλλά δεν του πάει, πως να το κάνουμε… Τι να πω!!! Ο ίδιος που φρόντισε τόσο την αισθητική των πλάνων, χώροι, δρόμοι, φύση, πρόσωπα, χρώματα, όλα τέλεια, να μην μπορεί να αντιληφθεί το λάθος του…».

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ήταν το φινάλε του «Maestro» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και όλους τους συντελεστές να αποθεώνεται. Η σειρά κέρδισε τις εντυπώσεις και στο Netflix.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο Αττικής: Η αντιδήμαρχος Μαίρη Ιγγλέση παραιτήθηκε μετά από ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη και Τάιλερ

Βίκυ Πρωτογεράκη: Ξέσπασε στον αέρα του Open – «Έχω πληρώσει ότι είμαι μάρτυρας του Φιλιππίδη – Μου έχουν αλλάξει τα πετρέλαια» (video)

Θεσσαλονίκη: Πανικός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Άνδρας εμφανίστηκε με μαχαίρι στα χέρια

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον θάνατο ηλικιωμένης που ήπιε καυστικό υγρό αντί για νερό

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλλιθέα: Βίντεο με την αιμόφυρτη 43χρονη μετά την ένοπλη επίθεση – «Μωρή καρ@@@ θα σε σκοτώσω»

6963921

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλλιθέα: Βίντεο με την αιμόφυρτη 43χρονη μετά την ένοπλη επίθεση – «Μωρή καρ@@@ θα σε σκοτώσω»

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως, λίγα λεπτά μετά την επίθεση…

Axios: Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν – Ο Τραμπ ζυγίζει στρατιωτικές επιλογές μετά το Πεκίνο

Tramp china

Axios: Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν – Ο Τραμπ ζυγίζει στρατιωτικές επιλογές μετά το Πεκίνο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συναντάται τη Δευτέρα με την ομάδα εθνικής ασφαλείας του…

Βιολάντα: Ελεύθερος ο διευθυντής με όρους – Δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου

6826873 1

Βιολάντα: Ελεύθερος ο διευθυντής με όρους – Δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με συγγενείς των θυμάτων να ξεσπούν έξω…

Τιθορέα: Συνελήφθησαν 8 άτομα για την ληστεία σε τράπεζα – Βαρύς οπλισμός στα χέρια των αρχών

τιο

Τιθορέα: Συνελήφθησαν 8 άτομα για την ληστεία σε τράπεζα – Βαρύς οπλισμός στα χέρια των αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν έξι άντρες και δύο γυναίκες σε Αθήνα και Αλεποχώρι

Οι Προτάσεις μας

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την έκπτωση 4% – Τι ισχύει μετά τις 15 Μαΐου

88 forologikes diloseisjpg

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την έκπτωση 4% – Τι ισχύει μετά τις 15 Μαΐου

Για όσους δεν μπορούν να προχωρήσουν σε εφάπαξ πληρωμή, παραμένει η δυνατότητα εξόφλησης σε οκτώ…

Σχετικά με MEDIA