Με νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς επιστρέφει το Maestro τον Οκτώβριο.
Μιλώντας στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στο Mega και στo Netflix.
«Εμείς γυρνάμε τον επόμενο κύκλο, έχουμε ακόμα καιρό. Γυρνάμε τα τέσσερα επεισόδια, έχουμε άλλα δύο. Κάνουμε μια παύση τώρα και θα γυρίσουμε ξανά την Άνοιξη. Θα δείτε εκπλήξεις αλλά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Είμαστε στη φάση του γυρίσματος. Θα αρχίσει να προβάλλεται από τη νέα σεζόν, από Οκτώβρη», αποκάλυψε.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γιατί έχω αφιερώσει το 99% της ζωής μου στο Maestro. Μετά θα δούμε και νέα ταινία!», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια