Η Madonna την «πάτησε» όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και κοινοποίησε τον εξαδάκτυλο διασώστη της ΕΜΑΚ

Η digital art εικόνα με τα 6 δάχτυλα και τους περίεργους τένοντες που ξεγέλασε τη Madonna αλλά και τη Μπακογιάννη

madonna

Τον διασώστη με τα 6 δάχτυλα στο χέρι και με τους κάπως περισσότερους τένοντες που φαίνεται να αγκαλιάζει το παιδάκι κοινοποίησε η Madonna, θέλοντας φυσικά να δείξει την στήριξή της στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της ΕΜΑΚ.

Η εν λόγω εικόνα είναι δημιούργημα του υποστράτηγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Κοτρίδη, τέως Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου. Όπως είπε ο κ. Κοτρίδης, έφτιαξε την εικόνα για να τιμήσει τους Έλληνες πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που έχουν μεταβεί στην Τουρκία για να βοηθήσουν με την καταστροφή που έχει πλήξει τους γείτονες.

Η εικόνα δημιουργήθηκε με τον συνδυασμό του Photoshop και του Midjourney. Το Midjourney είναι το πιο διάσημο ίσως ΑΙ μοντέλο δημιουργίας εικόνας. Βέβαια, θέλει ακόμα κάποιες βελτιώσεις, μιας που δεν τα πάει και τόσο καλά με το να φτιάχνει χέρια που να φαίνονται φυσιολογικά.

Η Madonna την πάτησε όπως η Ντόρα Μπακογιάννη

Κάτι που φαίνεται ότι δεν παρατήρησε η διάσημη τραγουδίστρια Madonna, όπως δεν είχε παρατηρήσει και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την digital art εικόνα ανέβασε η βασίλισσα της ποπ στο Instagram της.

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, «όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

madonna εμακ
madonna εμακ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…