Newsroom

Newsroom

Mad Clip: Επιμένει ο παππούς του μετά τις καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις – «Ήταν εγκληματική ενέργεια – Άδειοι οι λογαριασμοί» (video)

Μόνο η γυναίκα του είχε εικόνα για τα χρήματα, «αυτή συνδιαχειριζόταν» δήλωσε ο παππούς του

madclip 1

Επανήλθε με δηλώσεις ο παππούς του αδικοχαμένου Mad Clip αφότου δημοσιοποιήθηκαν χθες οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε «καθαρός».

Χθες, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (0,9% με το επιτρεπόμενο όριο στο 0,5%), ενώ φάνηκε πως δεν είχε κάνει ούτε ναρκωτικές ουσίες. 

Έτσι, σήμερα το πρωί ο παππούς του Mad Clip ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και πλέον, όλοι να αναρωτιούνται τι απέγινε η μεγάλη χρηματική περιουσία που είχε αποκτήσει ο διάσημος τράπερ.

Όπως αναλυτικά δήλωσε και ο ίδιος: «Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Υπάρχουν και συμφέροντα…», ενώ χαρακτήρισε «παραμύθια» την εξήγηση για τα λάθος λάστιχα που φορούσε το αυτοκίνητο.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ, αλλά και τους άδειους λογαριασμούς, ο παππούς του γνωστού τράπερ ανέφερε: «Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο. Ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Όσον αφορά για τα χρήματα, ήταν “κουμάντο” με την Αρετή, που την αγαπούσε και την θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν, δηλαδή».

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…