Μαχαίρωμα μαθητών στην Κέρκυρα: Mε αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρεται ένας 17χρονος

Τρεις τραυματίες από μαχαίρι, οι δυο εκ των οποίων 14 και 17 ετών, είναι ο απολογισμός της συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα

κερκυρα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρεται ο 17χρονος τραυματίας από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4) στην πλατεία Σαρόκο της πόλης της Κέρκυρας. Κρίθηκε ότι έχει αγγειακό ανεύρυσμα και θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Το πρωτοφανές για το νησί περιστατικό ξεκίνησε, όταν άλλος 17χρονος διαπληκτίστηκε με ομάδα ανήλικων, θεωρώντας ότι είχαν προσβάλει συγγενικό του πρόσωπο. Μετά από έντονη λογομαχία, ο 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και ακολούθησε η συμπλοκή. Ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο προσπάθησε να τους χωρίσει και τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.Ο 17χρονος που επιτέθηκε με το μαχαίρι τράπηκε σε φυγή, όμως μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη , ενώ μαζί του είχε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν για νοσηλεία ενώ στον ενήλικο δόθηκε εξιτήριο αφού ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

 

 

kerkira1_e65f7.jpg

kerkira-_f3fae.jpg