Μ. Βρετανία: Παιδίατρος κακοποιούσε άρρωστα παιδιά

Παιδίατρος εξέταζε παιδιά μόνο για την σεξουαλική του ικανοποίηση καθώς κακοποιούσε νεαρά αγόρια στο ιατρείο του την ώρα που οι…

dr myles bradbury 009

Παιδίατρος εξέταζε παιδιά μόνο για την σεξουαλική του ικανοποίηση καθώς κακοποιούσε νεαρά αγόρια στο ιατρείο του την ώρα που οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο. Ο Μάιλς Μπράντμπουρι 41 ετών καταδικάστηκε για 22 χρόνια φυλάκιση καθώς ομολόγησε την ενοχή του σε 25 αδικήματα κατά αγοριών ηλικίας μεταξύ 10 και 16 ετών. Στις κατηγορίες πέραν της σεξουαλικής επίθεσης κατηγορείται για ηδονοβλεψία και για κατοχή 16 χιλιάδων φωτογραφιών ανηλίκων παιδιών.

 

Μέχρι και ο δικαστής της υπόθεσης Γκάρεθ Χόκσγοουερθ δήλωσε σοκαρισμένος που ένας παιδίατρος επιτίθεται σε παιδιά καθ αυτόν τον τρόπο πόσο περισσότερο σε παιδιά που χρειάζονται ιατρική βοήθεια.Σύμφωνα με τον Τζον Φάρμερ αξιωματικό της δίωξης, ο κατηγορούμενος έβαζε τα παιδιά στο ιατρείο του να αυνανίζονται παρά τη θέληση τους με αυτόν να παρακολουθεί

 

Από τα 18 θύματα του περιλαμβάνονται παιδιά που πάσχουν από αιμορροφιλία, λευχαιμία και άλλες σοβαρές ασθένειες. Τα αδικήματα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια και μόλις 6 μηνες με το που ανέλαβε καθήκοντα παιδιάτρου το 2008. Μέχρι και στυλό κάμερα κατάσχεσαν οι αρχές αλλά δεν βρήκαν ύποπτες φωτογραφίες.

 

Ο Μπραντμπουρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς είχε συλληφθεί όταν η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από τις καναδικές αρχές ότι είχε αγοράσει DVD με άσεμνο υλικό ανηλίκων παιδιών το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα σε σχετική αστυνομική επιχείρηση.  

 

ΠΗΓΗ: guardian.com