Newsroom

Newsroom

Μ. Μπόλαρης: Η επίκληση για τη σωτηρία της πατρίδας είναι ο μπερντές για να καλυφθούν ευθύνες και αβελτηρίες

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του…

mpolaris

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται. Παρόλα αυτά επισημαίνει ο κ. Μπόλαρης, μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά.

Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία διαρθρωτική αλλαγή στην κρατική μηχανή που καταρρέει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σερραίος βουλευτής. Παράλληλα υπενθυμίζει τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Σαμαρά περί ισοδυνάμων μέτρων και πάταξης της διαφθοράς που θα απέφερε 18,5 δις. για να καταλήξει ο κ. Μπόλαρης ότι η επίκληση, εν όψει της ψηφοφορίας, για την σωτηρία της πατρίδας δεν είναι παρά το προκάλυμμα για να καλυφθούν οι ευθύνες και η απραξία.