Κάτσης για το αλλαλούμ Πέτσα: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει τους υπευθύνους. Για πόσο ακόμα;» (Video)

Σε ένα άκρως απολαυστικό βίντεο, ο Μ. Κάτσης καταγράφει τις αλληλοσυγκρουόμενες καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και τις δηλώσεις του ίδιου του Στ. Πέτσα που φάσκει και αντιφάσκει…χωρίς να κάνει διάλειμμα.

NewsRoom 04/12/2021 | 19:02

Το «θέατρο παραλόγου» και τη σωρεία αντιφάσεων στην υπόθεση της εξεταστικής για τον Στ. Πέτσα, αναδεικνύει με βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μάριος Κάτσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κοινοβ. Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Το παρακάτω απολαυστικό βίντεο καταγράφει τις αλληλοσυγκρουόμενες καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και τις δηλώσεις του ίδιου του Στ. Πέτσα που φάσκει και αντιφάσκει χωρίς να κάνει διάλειμμα.

Aκολουθεί η δημοσίευση

Υπνεθυμίζουμε πως η διαφημιστική Initiative με έγγραφό της κατονομάζει αυτόν που μοίρασε κρατικό χρήμα και σε ανύπαρκτα μέσα ενημέρωσης. Ειδικότερα, το documentonews.gr φέρνει στο φως το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Στέλιος Πέτσας κρύβεται πίσω από την επιλογή (άρα και τον αποκλεισμό) των Μέσων για τη διεξαγωγή της σκανδαλώδους καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Σύμφωνα με την επιστολή που προώθησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Initiative Media στην Προεδρία της Κυβέρνησης και με προφανή παραλήπτη τον υπουργό που πρόσφερε το επώνυμό του στις σκιώδεις λίστες, καθίσταται σαφές ότι ο Στ. Πέτσας όρισε τα ΜΜΕ που θα συμμετάσχουν ή θα αποκλειστούν από την καμπάνια ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Με τη συγκεκριμένη διατύπωση αποσαφηνίζεται πλήρως ότι η ανάδοχος εταιρία δεν επέλεξε τα Μέσα που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη επικοινωνιακή εκστρατεία κατά του κορονοϊού, αλλά ο ίδιος ο επισπεύδων υπουργός. Εν προκειμένω, ο Στ. Πέτσας.