Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε!

Ανέβηκε ο αριστεροφάγος, πρόσφατα δηλωσίας του Άουσβιτς, Άδωνις στα κεραμίδια του Διαδικτύου για να κρεμάσει τη μπούρδα του.

EK Adonis 0

Πιστός στη συνταγή ότι όσο μεγαλύτερη μπούρδα κρεμάει τόσο πιο ψηλά τον κρεμούν σε παράθυρα και μανταλάκια οι ΜΜΕρακλήδες της ενημέρωσής μας. Και τι είπε αυτή τη φορά;

Ότι πρέπει να χαίρεται σύμπασα η εθνικοφροσύνη με αφορμή την επέτειο από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία γιατί στα πέντε χρόνια της αριστερής διακυβέρνησης απαλλαγήκαμε «οριστικά από την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς (σ.σ.: τα κεφαλαία δικά του) που κατέστρεφε διαρκώς την Ελλάδα».

Αυτά. Και καλά, η επιμονή όλων των εξαποδώ της Άκρας Δεξιάς να τσαλαπατούν τον κρίνο της αριστερής ιδεολογικής ηγεμονίας μπας και…, είναι γνωστή. Από την εποχή του Παπαδόπουλου, του Παττακού, του Βορίδη και του Ες-Ες Μιχαλολιάκου.

Μην πάμε και στον Μεταξά, τον Μανιαδάκη και τα κατοχικά τους. Αλλά και η απάντηση είναι μία: Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε! Γιατί οι ιδέες της Αριστεράς -ελευθερία, δημοκρατία, ισότητα, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη- δεν είναι βιβλίο να το κάψετε ή πουκάμισο να το πετάξετε. Η δύσκολη πράξη τις έχει κάνει πανίσχυρες.

Η δύσκολη πράξη, ναι. Που αυτές υποκίνησαν. Ανεβάζοντας χιλιάδες απλούς ανθρώπους στο βάθρο του ήρωα στις λαϊκές συνειδήσεις. Κρατώντας την πατρίδα όρθια όταν οι επαγγελματίες εθνικόφρονες κερδοσκοπούσαν με κατακτητές και δικτάτορες. Πατούσαν στον λαιμό της δημοκρατίας. Γάβγιζαν «εκ των ημετέρων εις Γερμανός νεκρός».

Γέμιζαν ξερονήσια και φυλακές και τροφοδοτούσαν εκτελεστικά αποσπάσματα με όσους είχαν «μολυνθεί» από αυτές. Γιατί νόμιζαν ότι έτσι θα απαλλαγούν από την καταραμένη ηγεμονία τους. Μέχρι που τους ήρθε η σφαλιάρα του 2015 για να αποδειχθεί πού στρέφονται οι Έλληνες στα δύσκολα.

Αυτά. Κι έχει βέβαια την πλάκα του που η Θεέ-μου-φύλαγε Ξαφά, ο οδοντωτός Τζήμερος και ο ευλόγησον-το-κεφάλαιο Ανδριανόπουλος κατηγόρησαν με αφορμή την ανάρτηση Άδωνι την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει ιδέες της Αριστεράς!

Διότι ως διαταραγμένοι και διατεταγμένοι νεοφιλελεύθεροι εξοργίζονται οι άνθρωποι βλέποντας ότι οι Μητσοτακιστές τσαλαπατούν μεν τον κρίνο όσο τους παίρνει, αλλά τον μυρίζουν κιόλας με αβρές δηλώσεις και κινήσεις.

Όσο τους παίρνει επίσης. Για να δείξουν ότι δεν είναι τόσο άραχλοι. Διαθέτουν κι αυτοί προοδευτική ψυχούλα. Που πάει να πει ότι η ηγεμονία είναι εδώ. Και τρέμε Άδωνι…

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.