Λύθηκε το πρόβλημα με το τατουάζ του Καρανικόλα τώρα που πήγε στη Ν.Δ.: «Ήταν μια καλοκαιρινή χέννα»

«Θέλω απλά να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ τατουάζ, ήταν μια καλοκαιρινή χέννα η οποία κράτησε τρεις ημέρες και η οποία έσβησε με το νερό» είπε ο Καρανικόλας

Εν τέλει.. χέννα ήταν το πολυσυζητημένο τατουάζ που έκανε ο Καρανικόλας όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90.1 FΜ», και μάλιστα μια καλοκαιρινή χέννα.

«Θέλω απλά να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ τατουάζ, ήταν μια καλοκαιρινή χέννα η οποία κράτησε τρεις ημέρες και η οποία έσβησε με το νερό. Θέλοντας να απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια που ήμουν από τους λίγους σε πολύ δύσκολους καιρούς που όχι απλά υπηρέτησα, προασπίστηκα με πολύ μεγάλο σθένος σε πολύ δύσκολες στιγμές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εξοντώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του», ανέφερε ο κ. Καρανικόλας.

Για την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

Για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Καρανικόλας είπε: «Αποχώρησα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Ιούνιο καθαρά για πολιτικούς λόγους. Αυτό το οποίο είχα επισημάνει τότε, το οποίο μέχρι σήμερα με επιβεβαιώνει, είναι ότι δυστυχώς σε αυτές τις πολύ κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες όλα τα κόμματα -και αναφερόμουν φυσικά τότε στο πρώην κόμμα το οποίο υπηρετούσα με πολύ μεγάλη ευσυνειδησία τα τεσσερισήμισι χρόνια που είχα τις θεσμικές ιδιότητες του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου και του εκπροσώπου της ΚΟ- θα πρέπει να έχουνε σαφείς θέσεις, σαφές πολιτικό στίγμα, όχι απλά συνθήματα αλλά να είναι ξεκάθαρο το τι λένε στον ελληνικό λαό. Για παράδειγμα δεν είναι σαφές πολιτικό στίγμα από τη μια το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για αυτοδύναμη πορεία αλλά από την άλλη ταυτόχρονα να λέει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή χωρίς να μας λέει με ποιους, χωρίς να μας λέει ξεκάθαρα πριν τις εκλογές με ποιους επιθυμεί να συμπορευτεί με ποιους επιθυμεί να συμπράξει».

Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν– Μαζί το Docville

Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν– Μαζί το Docville

Δόλιος και μπαταχτσής ο υπουργός Νικόλαος Παπαθανάσης που πουλάει ανάπτυξη

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Φρικιαστική γυναικοκτονία στο Περού: Ένας 19χρονος έκαψε ζωντανή την φίλη του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Η Κατερίνε Γκόμες, 18 ετών, είχε εισαχθεί το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο, με εγκαύματα στο…