Newsroom

Newsroom

Λυμπεράκη: Οι Ελληνες τα έτρωγαν σε σοκολάτες κάπνισμα και ουίσκια αντί να καινοτομούν οπως η Uber (video)

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι πρώην βουλευτής του Ποταμιού και πρώτη ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη.

5aa3e7fa1dc52479108b4568

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι πλέον διευθύντρια της ΜΚΟ “Solidarity now” (τι άλλο θα έκανε), μιλώντας στο ΣΚΑΙ (που αλλού), αναμάσησε για άλλη μια φορά σε νέα εκδοχή, το “μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου και τις δεκάδες αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Άδωνη Γεωργιάδη και άλλων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με το πόσο πολύ φταίνε οι πολίτες και η κοινωνία που χρεοκόπησε η χώρα

Την ίδια στιγμή που τα κόμματα που μας οδήγησαν στη πτώχευση αλλά και τα ΜΜΕ της διαπλοκή, μαζί με τους “κολλητούς” επιχειρηματίες των οφσόρ και των δημοσίων έργων, χρωστάνε δισεκατομμύρια στον Έλληνα φορολογούμενο.

Δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που έλεγαν πως η λιτότητα σκοτώνει γατάκια στους δρόμους. Έλεγα πως κάποια μέτρα λιτότητας είναι λογικό να πάρουμε“, είπε η κ. Λυμπεράκη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, 

Λίγο αργότερα η κ. Λυμπεράκη είπε πως το πολιτικό σύστημα ξαναπροσπάθησε να ξανακάνει τα ίδια, σοκολάτες, κάπνισμα ουίσκι και λοιπά… δηλαδή μοίρασμα“.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντιγόνη Λυμπεράκη, λειττουργεί ως φερέφωνο των απόψεων της οικογένειας Μητσοτάκη και της νεοφιλελεύθερης κλίκας στη χώρα μας. Λίγα χρόνια πριν είχε πει το αμίμητο: “Δεν είναι κακοί οι φτωχοί, απλά σε κρίσιμες στιγμές κάνουν λάθος επιλογές”


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…