"Λύγισε" ο Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής – Τι δήλωσε για Βίτσα (video)

«Έσπασε» ο Γιάννης Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Ο απερχόμενος υπουργός εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την επιλογή Βίτσα ενώ ευχαρίστησε την κυβέρνηση. Ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Τόσκα.

5a9935721dc52452228b466e

Μη μπορώντας να διαβάσει από τη συναισθηματική φόρτωση, ο κ. Μουζάλας είπε: «είχα διάφορα γραμμένα… χέσ’ τα δεν μπορώ» και συνέχισε την ομιλία του χωρίς να «συμβουλευτεί» το χαρτί του.

Σχολιάζοντας τον αντικαταστάτη του στο υπουργείο Μεταναστευτικής επιλογής, Δημήτρη Βίτσα είπε: «Ο Δημήτρης Βίτσας δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού».

Σχολιάζοντας την επιλογή Βίτσα εκτίμησε ότι θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό ενώ εξήρε το ρόλο του στρατού στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τον κ. Τόσκα, προσωπικά.

Τέλος με θερμά λόγια μίλησε ο κ. Μουζάλας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ που όπως είπε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό , εκείνος έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος. «Χωρίς αυτήν δεν θα τα είχαμε καταφέρει ούτε σαν Ελλάδα ούτε σαν Ευρώπη», σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

Δείτε το βίντεο:


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…