Λύγισε ο Κώστας Παπανικολάου: «Με πονάει που δεν βοήθησα, δεν στάθηκα στο ύψος» (video)

O αρχηγός της Εθνικής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του μετά την ήττα από τη Λιθουανία που σήμανε τον πρόωρο αποκλεισμό

papk

Η Εθνική Ομάδα μετά την ήττα από τη Λιθουανία δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα τον πρόωρο αποκλεισμό στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Οι διεθνείς που στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν και την ψυχή τους πηγαίνοντας προηγούμενοι στα αποδυτήρια, φάνηκε πως στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν από δυνάμεις και μετά το τέλος του ματς ήταν απαρηγόρητοι.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, κατά τη συνέντευξη του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του καθώς θεωρούσε τον εαυτό του έναν από τους βασικούς υπεύθυνους της βαριάς ήττας καθώς δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, με μηδέν πόντους και 0/4 σουτ.

«Με πονάει που δεν βοήθησα εγώ, δεν στάθηκα στο ύψος. Αυτό είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους.

Εγώ νιώθω σαν να μην έδωσα αυτά που μπορούσα να δώσω σε αυτή την ομάδα. Είναι κάτι που αυτή τη στιγμή με πονάει, με τρώει. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι ζωή. Προχωράμε. Όλα καλά» ήταν τα λόγια του Κώστα Παπανικολάου.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…