Newsroom

Newsroom

Λύγισε η Κουτσελίνη μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου – «Σου υπόσχομαι…» (Video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την Κάτια Νικολαΐδου και της έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση.

image 2

Συντετριμμένη με τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου φάνηκε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου σκορπίζοντας θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Φίλοι, καλλιτέχνες και συνάδελφοι αποχαιρετούν την ηθοποιό ο καθένας με δύο συγκινητικά λόγια για την αείμνηστη γυναίκα που έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έφυγε νωρίς σε ηλίκία 58 ετών.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την Κάτια Νικολαΐδου και της έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση.

«Μια μέρα δύσκολη να μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησε πολύ. Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα, κι όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, αμέσως κατάλαβα ότι της άξιζε αυτή η θέση. Είχε πολλά να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό. Τα μάτια της έλεγα πολλά περισσότερα και όταν ακουμπούσες στην ψυχή της, ένιωθες ότι είχες το πιο βολικό μαξιλάρι στη ζωή σου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο, πολύ δυνατή γυναίκα. Όσα και αν πέρασε στη ζωή της, τα πέρασε μόνη της, με την οικογένειά της. Ακόμη και τώρα το τελευταίο διάστημα όταν της έστελνε κανείς μήνυμα, όπως εγώ, απαντούσε με ζεστασιά, αγάπη και σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες. Του δικούς της ανθρώπους δεν τους ήθελε να τους στεναχωρεί», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, όπου η Κάτια Νικολαΐδου μιλούσε για την υιοθεσία, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε σε κλάματα. «Σου υπόσχομαι Κάτια η εκπομπή που θα κάνουμε για τις υιοθεσίες θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στην προσπάθειά σου όλα αυτά τα χρόνια», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.