Newsroom

Newsroom

«Λουκέτο» στον News24/7 88,6

Ανακοινώθηκε σήμερα στους εργαζόμενους ότι ο ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός μετατρέπεται σε μουσικό

4809183

Ύστερα από δύο χρόνια πορείας στην ενημέρωση, το ειδησεογραφικό ραδιοφωνικό εγχείρημα του ρ/σ news24/7 στους 88,6 FM, φτάνει στο τέλος του, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα στους εργαζόμενους του σταθμού.

Σε ανακοίνωση της εταιρείες 24 Media που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ομίλου, μετά τις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του ΕΣΡ, η 24MEDIA αναφέρει ότι μετατρέπει τον ενημερωτικό σταθμό News 24/7 σε μουσικό.

«Η 24MEDIA ύστερα από δύο χρόνια και μια μεγάλη οικονομική επένδυση με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ενημερωτικού ραδιοφώνου, μετά από συνεχείς κλήσεις από το ΕΣΡ, προχωρά στη μετατροπή της συχνότητας 88,6 σε μουσικό ραδιόφωνο», τονίζεται.

Παράλληλα η εταιρεία αφήνει αιχμές εναντίον της Πολιτείας και του ΕΣΡ για τη διαχείριση του ζητήματος.

«Αρχικά με το Ραδιόφωνο 24/7 και στη συνέχεια με τον News 24/7 η 24MEDIA επένδυσε έμπρακτα και με συνέπεια στην ενημέρωση, δημιουργώντας συνολικά πάνω από 50 θέσεις εργασίας.  Ωστόσο, η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο», σημειώνει η 24Media χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη νέα πορεία του ραδιοφωνικού σταθμού, τονίζεται ότι «η στρατηγική της 24MEDIA παραμένει ξεκάθαρη, ισχυρή και απόλυτα ταυτισμένη με υγιή και δυναμικά media brands. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα».

Στην ανακοίνωση δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στους εργαζόμενους του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr οι αλλαγές αφορούν μόνο το ραδιόφωνο του ομίλου και όχι την ιστοσελίδα.