Λουκέτο σε «Nammos» και «Σκορπιό» – Φόβοι για δεκάδες κρούσματα κορoνοϊού

Την αναστολή λειτουργίας των beach bar Nammos και Σκορπιός στη Μύκονο, αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στα συγκεκριμένα μαγαζιά.  

λουκέτο

Με την απόφαση (ΑΔΑ ΡΩ1Χ46ΜΤΛΒ-Ζ4Ψ), που μόλις αναρτήθηκε στην Διαύγεια, με υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα, ενώ σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Υγείας οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους θα εξεταστούν από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό.

Στην ΓΓΠΠ επικρατεί μεν συναγερμός, αλλά αρνούνται να ανακοινώσουν τον αριθμό των κρουσμάτων, που αναμένεται να είναι διψήφιος, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η εξαντλητική ιχνηλάτηση τους.

Τελικά η επίσημη επίσκεψη Χαρδαλιά σήμερα το πρωί στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί, μια και αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν οι σαρωτικοί και αιφνιδιαστικοί έλεγχοι να συνεχίζονται έχοντας στο στόχαστρο τις περιοχές με μεγάλα επιδημιολογικά φορτία.