Newsroom

Newsroom

Λουκέτο σε 1200 βενζινάδικα

Χειρόφρενο έχουν τραβήξει χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω της αυξημένης τιμής της βενζίνης. Από την άλλη πλευρά οι πρατηριούχοι ζητούν επιτακτικά να…

Χειρόφρενο έχουν τραβήξει χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω της αυξημένης τιμής της βενζίνης. Από την άλλη πλευρά οι πρατηριούχοι ζητούν επιτακτικά να μειωθεί η τιμή καθώς μέχρι στιγμής έχουν βάλει λουκέτο 1200 πρατήρια ανά την Ελλάδα.

Μιλώντας στο www.koutipandoras.gr o αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Γιάννης Μαγλουσίδης τόνισε ότι «ο τζίρος από πέρυσι έχει πέσει στο 50% ενώ πλέων αναρωτιούνται αν θα μπορούν να διατηρήσουν τα πρατήρια μέχρι του χρόνου»

Όσον αφορά στην μείωση της τιμής της βενζίνης ο κ Γιάννης Μαγλουσίδης το χαρακτήρισε ως «σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς ότι ανεβαίνει στην Ελλάδα δεν κατεβαίνει έστω και αν αυτό αποδειχτεί καταστροφικό για τους πρατηριούχους» . Αξίζει να σημειωθεί ότι έκτος από την μείωση κατά 60% της μετακίνησης των IX αυτοκινήτων όσοι πολίτες επιλέγουν ή αντέχουν να μετακινούνται με το αυτοκίνητο τους συνήθως βάζουν βενζίνη από 5 έως 15 ευρώ. Την ίδια ώρα οι Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην Μακεδονία σχηματίζουν κάθε Σαββατοκύριακο ουρές που φτάνουν έως και τα 150 αυτοκίνητα ανά πρατήριο στα Σκόπια. Πρόσφατα ιστοσελίδα των Σκοπίων υπολόγισε ότι επισκέπτονται την χώρα τους κάθε Σαββατοκύριακο 10.000 αυτοκίνητα από την Ελλάδα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…