Newsroom

Newsroom

Λοβέρδος προς Βενιζέλο: Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει χωρίς στρατηγική

Κριτική άσκησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στις επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τον τρόπο στήριξης της κυβέρνησης…

Κριτική άσκησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στις επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τον τρόπο στήριξης της κυβέρνησης από την πλευρά του Κινήματος αλλά και ευρύτερα για ζητήματα που αφορούν την παράταξη.

«Από τη μία πλευρά μπήκαν πολιτικά αφανείς υπουργοί, για να κρυφτεί η συμμετοχή μας, κι από την άλλη με την υποκατάσταση της κυβέρνησης από το διευθυντήριο των τριών αρχηγών, δίναμε στον κόσμο την εντύπωση πως εμείς κυβερνάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Α. Λοβέρδος στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο., της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν θέλω να μοιραστώ άλλες ευθύνες για αυτή τη χωρίς στρατηγική και τακτική πορεία του κόμματος», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «ο καθένας μας πρέπει να ενστερνιστεί τις πιο καθαρές και έντιμες λύσεις».

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup «καλή, αν σκεφτόμασταν τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε», υποστηρίζοντας ότι «ωστόσο δεν είναι επαρκής». «Υπόκειται κάθε άμεσο βήμα εφαρμογής της σε προϋποθέσεις. Και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πάλι στην ίδια συζήτηση. Όσοι πανηγυρίζουν θα εκτεθούν», συμπλήρωσε.