Λοβέρδος: Έμεινα εκτός Βουλής επειδή οι ψηφοφόροι μου ψήφισαν ΝΔ – Γυρίστε πίσω!

«Οι δικοί μου ψηφοφόροι, αυτοί που ψήφιζαν Λοβέρδο, πρέπει να γυρίσουν»

λοβέρδος

Λαλίστατος ήταν στη σημερινή του συνέντευξη στο Mega ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα που τον άφησε τελικά εκτός βουλής για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες.

Στη συνέντευξη, προειδοποίησε εχθρούς και φίλους εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα αποχωρήσει από την πολιτική μετά την αποτυχία του να εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζοντας ότι είναι πολιτικό ον.

Αναλύοντας όμως το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Λοβέρδος προχώρησε και σε μία ιδιαίτερη αναφορά, παραδεχόμενος ότι πολλοί από τους δικούς του ψηφοφόρους, τελικά επέλεξαν τη ΝΔ στις εκλογές. Μάλιστα εξήγησε ότι ταυτόχρονα, αρκετοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν τελικά ΠΑΣΟΚ, χωρίς να επιλέγουν τον ίδιο, λόγω της αιχμηρής κόντρας που είχε με την Κομουνδούρου.

Στη συνέντευξη έχρισε επίσης τον εαυτό του με μια «ειδική αποστολή» για τις ερχόμενες εκλογές που δεν είναι άλλη από το να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους του που υπερψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, εκλέγοντας προφανώς και τον ίδιο.

«Οι δικοί μου ψηφοφόροι, αυτοί που ψήφιζαν Λοβέρδο, πρέπει να γυρίσουν και θα γυρίσουν γιατί τώρα ξέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ένα κόμμα που πήρε 20% να είναι κυβέρνηση. Ο δικός μου ειδικότερος ρόλος είναι να απευθυνθώ στους ψηφοφόρους μου που πήγαν στη ΝΔ. Έχω ειδικότερη υποχρέωση εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

 

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

6247898

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

«Ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα» για την υποψηφιότητα της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Δήμαρχος…